Mata blogja: Fordítás az Old Traffordon

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában a legfőbb témát a Chelsea elleni rangadón aratott siker, és a hétközi Sevilla elleni Bajnokok Ligája összecsapás szolgáltatták.


Üdv mindenkinek,

 

Még csak néhány óra telt el, hogy haza értem a Chelsea elleni meccsről az Old Traffordról, amely mindig speciális alkalom, számomra pedig különösen az lesz mindig is. Kiegyenlített és nagyon intenzív találkozó volt, amelyen sikerült a győzelmet és ezzel együtt három nagyon fontos pontot szereznünk. Egy hazai győzelem mindig nagyobb elégedettséggel tölt el bennünket, mert amint elhagyjuk az öltözőt, azonnal láthatunk mindenkit, így a szurkolóinkat is magunk körül... akiknek mind sütött a boldogság az arcáról. Ez egy nagyszerű érzés, amelyet a fordítás egy nagyszerű csapat ellen csak még jobbá tett. Willian gólja ellenére képesek voltunk talpra állni és begyűjteni a három pontot, amellyel megtudtuk őrizni második helyünket a tabellán.

 

Ezzel a győzelemmel zárhattunk le egy igazán kulcsfontosságú hetet, amely során ellátogattunk Sevillaba is a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésére. Mint azt már tudjuk, a gól nélküli döntetlennel végződött találkozó egy nagyszerű visszavágót fog igényelni tőlünk az Old Traffordon, ha tovább akarunk jutni a következő körbe. A szurkolóink támogatását magunk mögött tudva biztos vagyok benne, hogy mindent megfogunk ezért tenni, annak ellenére, hogy tisztában vagyunk a Sevilla képességeivel és játékosaik tehetségével is. Egyébként itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Sevilla szurkolóinak, ahogyan kezeltek és megtapsoltak a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban, amikor lecseréltek. Szép gesztus volt.

 

 

Egyébiránt a folytatásra még néhány napot várnunk kell majd a Bajnokok Ligájában. Azt megelőzően lesz egy teljes hetünk most, hogy felkészüljünk a jövő hétfőn megrendezésre kerülő Crystal Palace elleni meccsünkre. Nekik nagy szükségük van minden egyes pontra, számunkra ez pedig egy olyan vendégszereplés lesz, amely egyértelműen megmutatja majd a Premier League keménységét. Nem könnyű játszani a Selhurst Parkban, biztos vagyok benne, hogy kőkemény ütközet vár ránk. Az ellenük játszott mérkőzésekről jó emlékeket őrzök, különösen a Wembley-ben játszott FA-kupa finálét illetően, amelyet fordítás után tudtunk megnyerni.

 

Spanyolországban továbbra is a Barcelona diktálja az ütemet az élen Leo Messi nagyszerű teljesítményének köszönhetően, ezúttal a Girona elleni mérkőzésen. A produktumának legkiemelkedőbb értéke az, hogy olyan érzése van az embernek, ez valami egészen megszokott. Amikor Leo Messit látjuk játszani, akkor minden olyan egyszerűnek tűnik... Ez lenyűgöző. A Real Madrid szintén nagy formában játszott, különösen Cristiano Ronaldonak köszönhetően, az Alaves ellen. Eközben a Valencia legyőzte a Real Sociedadot, így megőrizték tagságukat a tabella első harmadában. Ezek mellett még szeretnék kitérni az Asenjo, Kepa és Diego López által védett tizenegyesekre. Nagyszerű kapusaink vannak Spanyolorszában, bár mint tudjátok, nekem eléggé egyértelmű véleményem van arról, hogy ki a legjobb közülük... ;-)

 

A futballtól elvonatkoztatva, holnap nagyon fontos esemény lesz a Laureus World Sports Awards ceremónia okán. Nyolc kategóriában hirdetnek majd győztest, ahol a jelöltek mindegyike megérdemelné a győzelmet, úgyhogy a végeredménytől függetlenül mindenkinek gratulálni szeretnék. Szeretném kiemelni az évente megrendezésre kerülő esemény mögött munkálkodó Laureus Alapítvány munkáját, akikkel amellett, hogy együtt is dolgozom, ugyanazt a filozófiát valljuk azt illetően, hogy a sportnak hihetetlen ereje van ahhoz, hogy a világot jobb hellyé tegye.

 

 

Ez a hét a Common Goal kezdeményezésünk kapcsán is nagyon pozitív volt. A technológiával, dizájnnal és üzlettel foglalkozó médium, a Fast Company 2018 leginnovatívabb  szervezetei közé választotta mozgalmunkat. Ez a díj mindannyiunkat arra lelkesít, hogy lépésről-lépésre tovább folytassuk utunkat előre. A következő napokban friss információkat is megosztok majd veletek a Common Goal kapcsán, amelyeket szerintem érdekesnek fogtok találni.

 

Most elköszönök. Legyen szép hetetek.

 

Ölelés,

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!