Bailly elnézést kért a szurkolóktól

Eric Bailly elnézést kért a Manchester United szurkolóitól a Sevilla elleni vereséget követően.


A United kedd este csúnya vereséget szenvedett az Old Traffordon, mellyel búcsút mondhattak az idei Bajnokok Ligája kiírásnak. A meccset követően számos kritikai érte a Vörös Ördögök edzői stábját és a játékosok teljesítményét is.

 

Eric Bailly, aki végigjátszotta a 2-1-re elvesztett találkozót, úgy gondolja, hogy ez a vereség motivációt adhat a szezon hátralévő részére, és komoly harcot folytatnak majd a bajnokságban és az FA-kupában.

 

Az elefántcsontparti játékos a hivatalos Twitter oldalán kért elnézést a szurkolóktól a tegnapi eredmény miatt.

 

"Bocsánatot kérünk a szurkolóinktól a kiesés miatt" - tette közzé csütörtökön a védő.

 

"A tegnapi este szörnyű volt, amelyre reagálnunk kell, hogy ne történhessen meg újra. Fájdalmas, viszont újra fel kell állnunk, leporolni magunkat, és előre tekinteni."

 

 

Mourinho alakulata az idei szezonban matematikailag még versenyben van a Premier League-ért, viszont, amennyiben április 7-én vereséget szenved a Manchester City otthonában azzal valószínűleg végleg eldől a bajnoki cím sorsa.

 

A bajnokság mellett az FA-kupáért is harcol a csapat, a következő ellenfél a negyeddöntőben pedig a Brighton lesz, akit szombat este az Old Traffordon fogad majd a csapat.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!