Romero készen áll a harcra

A Manchester United kapusa, Sergio Romero úgy érzi, fejben megfelelő állapotban van ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtson, amikor edzője számít rá.


Az argentin hálóőr minden sorozatot figyelembe véve 8 mérkőzésen szerepelt eddig a szezonban a Vörös Ördögök színeiben, az FA-kupában pedig még nem kapott gólt, úgy, hogy a Derby County, a Yeovil Town és a Huddersfield Town elleni mérkőzéseket is végigvédte. 

 

A United Review-nak a szombati, Brighton & Hove Albion elleni negyeddöntő előtt nyilatkozva Romero elmondta, keményen dolgozik minden egyes pályára lépési lehetőségéért.

 

"A tény, hogy José Mourinho az előző szezonban engedett engem védeni az Európa-ligában, mutatja a felém meglévő bizalmát" - kezdte Romero, aki az Ajax ellen 2-0-ra megnyert finálékor is a kapuban állt tavaly májusban.

 

"Soha, egyetlen lehetőséget se hagyok elúszni. Mindig keményen dolgozok azért, hogy készen álljak, amikor eljön az én időm."

 

"Számomra az első számú cél, hogy 100 százalékig bevetésre kész legyek, mentálisan és fizikálisan is jó formában legyek, mert nem csak klubszinten harcolok számos cél érdekében. Válogatott szinten is nagyon nagy a tét, úgyhogy én olyasvalaki vagyok, aki fejben a megfelelő állapotban van ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtson."

 

 

A hétközi csalódást keltő Bajnokok Ligája búcsút követően egyértelműen az FA-kupa élvez prioritást a manchesteriek számára, akik három év alatt a második trófeájukat gyűjtenék be a sorozatban, miután 2016-ban ez már ismét sikerült számukra 12 év után.

 

De Romero kijelentette, az a tény, hogy a sorozatból már kiesett az Arsenal, a Liverpool és a Manchester City is, óvatosságra inti őket azt illetően, hogy túlzottan is előre tekintsenek.

 

"Mi tudjuk, hogy ez egy kemény sorozat, illetve azt is, hogy még további hét csapat szeretne győzni és továbbjutni a hétvégén" - tette hozzá.

 

"De mi csak a saját munkánkra koncentrálunk és biztos vagyok benne, hogy top formában leszünk. Mi nem kezeljük ezt egy másodlagos sorozatként, sokkal inkább úgy tekintünk rá, mint ahol a döntőbe kell jutnunk és azt meg kell nyernünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

FA-kupa negyeddöntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!