Romero jövőbeli tervei

A hálóőr felfedte, hogy mely csapatokban szerepelne a United utáni éveiben.


Sergio Romero két csapatot is megnevezett, ahol szívesen játszana, miután elhagyja az Old Traffordot, habár állítása szerint boldog a csapatnál, annak ellenére is, hogy kevés játékidőt kap.

 

Az argentin kapus csupán kilenc alkalommal játszott az idei szezonban, és kizárólag a Ligakupában, a BL-ben és az FA-kupában lépett pályára. A bajnokságban egyelőre David de Gea úgy tűnik, hogy kiszoríthatatlan.

 

A 31 éves kapus az ESPN-nek beszélt a jövőjéről: "A nap, amikor majd vissza kell térnem Argentínába, az első választásom a Racing Club lesz, habár a kapusposzt jelenleg elfoglalt Juan Musso személyében. A másik opcióm természetesen a Boca Juniors lenne. Nem hinném, hogy ezeken kívül bárhol el tudnám képzelni magam Argentínában."

 

 

A kevés játékidő ellenére Romero elárulta, hogy jelenleg boldog a Unitednél.

 

"Inkább a munkámmal törődök, hogy képes legyek segíteni a csapattársaimat. Megpróbálok a lehető legjobban teljesíteni, a pályán és azon kívül is."

 

"Megpróbálok segíteni és keményen dolgozni, hogy mindig lehessen rám számítani. Ha játéklehetőséghez jutok és gól nélkül hozom le a meccset az még jobb."

 

"Ez az energia, az üzemanyag, amely segítségével dolgozom. Ez az a törekvés, amely miatt napról-napra, hétről-hétre dolgozom."

 

"Tudom, hogy általában nem fogok pályára lépni hétvégén, ennek ellenére jó formában szeretnék lenni mentálisan is, hogy bebizonyítsam az itteni és a válogatottbeli edzőmnek is, hogy Sergio Romero igenis jó formában van."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!