Mourinho barátságot kötne Wengerrel

José Mourinho kijelentette, csak és kizárólag tiszteletet érez Arséne Wenger iránt és reményei szerint a jövőben barátok lehetnek azt követően, hogy "ikonikus" kollégája távozik az Arsenal kispadjáról.


Wenger múlt pénteken jelentette be, hogy a szezon végén elválnak útjaik a 22 éve általa irányított Ágyúsokkal.

 

Kevés kollégájával volt ingatagabb a kapcsolata a 68 éves francia szakembernek, mint Mourinhoval, aki emlékezetes módon 2014-ben a bukás specialistájának nevezte őt.

 

Vasárnap Wenger utoljára ül majd le az Arsenal kispadjára az Old Traffordon, a Manchester United menedzsere pedig szeretné lezárni kettejük viharos múltját.

 

"Ha csak 50 százaléknyira tisztel engem ahhoz képest, mint amennyire én tisztelem őt, akkor a jövőben barátok is lehetünk" - kezdte Mourinho a Sky Sports Newsnak.

 

 

"Nagyra becsülöm őt."

 

"De az igazság az, hogy ő az Arsenal kispadján ült, bajnoki címvédőként, amikor én 2004-ben megérkeztem az országba, és meg akartam szerezni tőle a címet. Ez a futball."

 

"Ettől függetlenül nagyon tisztelem, az elmúlt években pedig megpróbáltam kimutatni, hogy számomra már nem jelent problémát az, hogy a karrierem egy bizonyos pontján, más helyzetben voltak nézeteltéréseink."

 

"Sajnálom, hogy Sir Alex Ferguson után - bár ott egyértelműen Sir Alex döntése volt a távozás - egy újabb nagy, ikonikus alakja hagyja el a Premier League-et."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League 36. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!