Young: Keményebben térünk vissza

A Manchester United tapasztalt játékosa, Ashley Young nagyon csalódott volt a Chelsea ellen elveszített FA-kupa döntő után, és azt nyilatkozta, hogy jövőre keményebben tér vissza a csapat és minden kupáért harcba fog szállni.


A szombati napon a Vörös Ördögök 1-0-s vereséget szenvedtek a Chelsea ellen, miután Eden Hazard tizenegyesből volt eredményes az első félidőben. 

 

Young az MUTV-nek adott interjújában elmondta, hogy megpróbálják maguk mögött hagyni a vereséget és jövőre erősebb lesz a csapat, mint valaha.

 

"Úgy gondolom, hogy erősebben kell visszatérnünk: erősebben a ligában, erősebben az FA-kupában, erősebben a Ligakupában és a Bajnokok Ligájában is. Minden fronton helyt szeretnénk állni" - mondta Young.

 

"A nyáron lehetőségünk lesz arra, hogy előre tekintsünk és felkészüljünk a szezon előtti túrán. Trófeákat szerettünk volna nyerni idén, viszont ez nem jött össze."

 

"Másodikként végeztünk a bajnokságban, egy másfajta szezonban viszont megnyertük volna a ligát, de nem így történt és a mai nap is egy csalódás volt. Időbe fog telni, hogy rendezzük a dolgokat, azonban előttünk van a nyár, hogy felkészüljünk a következő szezonra."

 

 

A játékkal kapcsolatban a 32 éves szélső úgy gondolta, hogy a Vörös Ördögöknek nem volt szerencséjük, miután a rengeteg helyzet ellenére sem tudták bevenni a Chelsea kapuját.

 

"Csalódás volt a meccs eleje, hiszen nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani. Láthattuk, hogy hogyan viselkedtek a játékosaink a meccs után, hiszen úgy éreztük, hogy nem érdemeltünk vereséget a mai napon."

 

"Nem voltak nagy ziccereink, de egy másik napon nem így alakult volna, hanem megnyerjük a meccset."

 

"A második félidőben teljesen visszaálltak, minden rajtunk múlott, de nem tudtunk gólt szerezni, amiért csalódottak vagyunk."

 

Young az első Vb szereplésére készül az idei nyáron Anglia színeiben, azonban a döntő miatt érzett elkeseredettsége eltart egy ideig.

 

"Izgatott vagyok, jelenleg azonban lehangol a mai mérkőzés, de hamarosan összeszedem magam" - tette hozzá a játékos.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!