Toure akár egy fontért is játszana a Unitedben

Yaya Toure ügynöke meglepően nyilatkozott a játékos jövőjével kapcsolatban.


Yaya Toure az idei nyáron ingyen igazolhatóvá válik, ugyanis június végén lejár a szerződése a Manchester City-nél. A játékos ügynöke, Dimitri Seluk állítása szerint ügyfele nagyon szeretne a Premier League legjobb hat csapata egyikében játszani, hogy bebizonyítsa Pep Guardiolának, hogy tévedett, amikor mellőzte őt. 

 

Múlt hónapban az elefántcsontparti játékos azt állította, hogy nem zárkózik el a városi riválishoz való igazolástól, ezen állítását ügynöke most meg is erősítette.

 

A 35 éves játékos az idei szezonban csupán 17 alkalommal lépett pályára a City-nél, és azzal vádolta Guardiolát, hogy kegyetlenül bánt vele az elmúlt egy év során.

 

A veterán játékos új kihívást szeretne, ráadásul a Premier League-ben, hisz úgy érzi még képes a legjobb szinten teljesíteni.

 

Ügynöke elárulta, hogy több komolyabb ajánlatot is kapott a játékos, aki azonban mindenképp maradni szeretne a szigetországban.

 

 

"Yaya több országból is kapott ajánlatot, elég szép összegekért, azonban a következő szezonban Guardiola ellen szeretne játszani" - mondta Seluk a sport24-nek.

 

"Azért, hogy bebizonyítsa a Manchester City szurkolóknak, hogy még nem hagyott fel a labdarúgással. Tele van energiával és Angliában szeretne játszani."

 

"Jelenleg az angol klubok hatalmas összegeket fizetnek a különböző játékosokért, én pedig hivatalosan kijelentem, hogy Yaya kész a legjobb hat angol csapat egyikéhez szerződni, mint ingyen igazolható játékos, akár egy fontos heti fizetésért is. Mindaddig, amíg teljesítményalapú bónuszrendszer van érvényben."

 

"Úgy gondolom, hogy az olyan játékosok, mint Yaya képesek lennének olyan kluboknál játszani, mint az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United, a Tottenham, vagy a Liverpool. Yaya egy igazi győztes."

 

"Egy vezető képességekkel rendelkező top játékos soha nem rossz erősítés egy csapatnál, különösen akkor, amikor nem kér fizetést."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!