Fosu-Mensah berobbanna az első csapatba

Timothy Fosu-Mensah nagyon várja már a következő szezont és szeretne a legmagasabb szinten játszani.


A 20 éves holland védő az előző idényt a Crystal Palace-nál töltötte kölcsönben, 24 alkalommal játszott, ráadásul már a holland válogatottban is szerepelt három alkalommal.

 

Azonban a sokoldalú védő visszatért a Unitedhez és reményei szerint már az Egyesült Államokban - ahova nyári túrára megy majd a gárda - bebizonyíthatja, hogy a Vörös Ördögökhöz tartozik.

 

Fosu-Mensah új vetélytársat is kapott Diogo Dalot személyében, akit a Porto csapatától igazolt le a manchesteri klub 19 millió fontért, ám a holland biztos abban, hogy képes a legmagasabb szinten teljesíteni.

 

 

"Nem akarom azt hallani, hogy fiatal vagyok és az időm még csak ezután jön el" - mondta Tim a Manchester Evening News-nak. "A lehető leggyorsabban el akarom érni a csúcsot, ilyen vagyok én."

 

"A csúcs a világbajnokság, az Európa-bajnokság, a Bajnokok Ligája döntő, ezek a legnagyobbak nekem, díjak elnyerése a cél."

 

"Amikor a Unitedben játszottam, nagyon közel voltam a nemzeti csapathoz, de azóta nem szerepeltem. 2017 augusztusától 2018 májusáig a Crystal Palace-nál voltam, szerintem jó választás volt. Ismét játszhatok az Oranjében."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!