Hivatalos: Fred a Unitedé

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy véglegesítették Frederico Rodrigues de Paula Santos (Fred) átigazolását a Shakhtar Donetsktől.


A játékos átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon és öt plusz egy éves szerződést írt alá a Vörös Ördögökkel.

 

A 25 éves brazil válogatott középpályás számos trófeát hódított el klubszinten Ukrajnában, köztük háromszor a bajnoki címet is.

 

"Fred kifogja egészíteni a többi középpályásunk kvalitásait, amire nagy szükségünk van; a kreativitása és a meglátásai új dimenziót nyitnak majd a játékunkban. Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozott klubunkhoz, és hiszem, hogy a játékosaink tudják, mennyire fontos lehet ő a csapatunk szempontjából" - mondta José Mourinho.

 

 

Fred így nyilatkozott:

"Ez a világ legnagyszerűbb klubja, és örömömre szolgál, hogy ennek a lenyűgöző csapatnak a tagja lehetek. Kihagyhatatlan lehetőség volt számomra az, hogy együtt dolgozhassak José Mourinhoval, aki számtalan trófeát nyert már edzőként."

 

"Alig várom, hogy elkezdődjön a közös munka és találkozhassak újdonsült csapattársaimmal. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a Shakhtar Donetsknél mindenért, amit tettek értem az elmúlt öt év során."

 

"Ez egy nagyon izgalmas időszak számomra, mivel most a figyelmem csak és kizárólag a világbajnokságra és Brazíliára összpontosul."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!