A Valencia vinné Fosu-Mensah-t

A La Liga egyik patinás klubja érdeklődik a 20 éves játékosért.


A források szerint Timothy Fosu-Mensah nem tervezi, hogy véglegesen elhagyja a Manchester Unitedet.

 

José Mourinho engedélyével a holland játékos az egész tavalyi szezont kölcsönben töltötte a Crystal Palace-nál. Huszonegy alkalommal lépett pályára a Sasok csapatában, jobbhátvédként és középhátvédként szerepelve.

 

Fosu-Mensah teljesítménye a londoni csapatnál Ronald Koeman figyelmét is felkeltette, ennek köszönhetően 2017 novemberében a holland válogatott keretébe is bekerült az Anglia elleni meccsükön.

 

A Marca szerint a fiatal játékos remek formájának köszönhetően a Valencia is elkezdett érdeklődni egy esetleges átigazolásról. A spanyol klub állítólag már fel is vette a kapcsolatot a Vörös Ördögökkel, hogy a sokoldalú futballista nyári átigazolásáról tárgyaljanak.

 

 

A United első nyári igazolása Diogo Dalot volt, a Marca szerint pedig pont a Porto egykori, portugál játékosának leigazolása miatt gondolják úgy a Valenciánál, hogy eséllyel pályáznak Fosu-Mensah megszerzésére.

 

Mindezek ellenére a holland válogatott játékosnak esze ágában sincs elhagyni a rekord bajnok angol csapatot, ugyanis úgy néz ki, hogy van jövője az Old Traffordon. Fosu-Mensah a védelem minden posztján megállja a helyét, de védekező középpályásként is lehet rá számítani.

 

A hírek szerint Mourinho egy középhátvédet is szeretne igazolni a nyáron, ami természetesen növelné a versenyhelyzetet, de Fosu-Mensah kész harcolni a helyéért.

 

A Sport Witness információja szerint az is lehet, hogy az Ajax egykori játékosát ismét kölcsönadják.
    


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!