A Rochdale tehetsége közel a Unitedhez

A legfrissebb információk szerint a Manchester United lett a befutó a fiatal tehetségért folytatott versenyben.


A 17 éves Daniel Adshead több nagyobb Premier League és Championship klub érdeklődését is felkeltette, miután a játékosmegfigyelők nagy potenciált láttak benne.

 

A manchesteri születési játékos az előző szezonban tűnt fel a Rochdale csapatában, amikor szeptemberben bemutatkozott a Bury ellen. Ekkor 16 éves és 17 napos volt, mellyel a klub valaha volt legfiatalabb debütálója lett. Ráadásul teljes 90 percet játszott, amely egy 16 éves játékostól nagy teljesítménynek számít az angol alsóbb osztályokban.

 

A fiatal játékos múlt héten a United edzőközpontjában, a carringtoni edzőkomplexumban egy U23-as zárt kapus mérkőzésen is pályára lépett jelenlegi csapatában, ahol teljesítményével sikerült meggyőznie a Vörös Ördögök edzői stábját a leigazolásáról.

 

 

Nicky Butt és edzői stábja nagy potenciált látnak benne, tehát a napokban meg is történhet az átigazolás. A klub állítólag 1 millió fontot fog fizetni érte, de későbbiekben bónuszt is kaphat majd a Rochdale csapata.

 

A Manchester United megfigyelője a következőket mondta az angol középpályásról: "Adshead lett a meccs embere, és mindenkinél jobban teljesített a pályán."

 

"A United első csapata jelenleg Amerikában van Jose Mourinhóval együtt, viszont a stábunkra nagy hatással volt minden amit a pályán művelt."

 


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!