Chicharito 25 gólt is elérhet

Paul Scholes tudja ki a jó játékos. Ezt Javier Hernandez esetében is hamar kikövetkeztette.


Sir Alex Ferguson felfedte, Paul Scholes a tavalyi amerikai túra során azt jósolta, Hernandez elsõ szezonjában akár 25 gólig is eljuthat. Ezt az MLS All-Stars elleni, Houstonban lejátszott találkozót követõen mondta a veterán középpályás.

Mostanra már Ferguson is úgy véli, Scholesnak akkoriban igaza volt.

"Amikor Javier megszerezte elsõ gólját Houstonban, Paul a mérkõzés után odajött hozzám és azt mondta, akár 25 gólt is elérhet a szezon során" - mondta a skót menedzser. "Paul egy csendes srác, nem beszél sokat, de amikor mond valamit, akkor nagyot szól."

"Hernandez most 16 gólnál tart, van még nyolc bajnoki és remélhetõleg még néhány európai kupa és FA kupa találkozó, ami akár elég is lehet neki ahhoz, hogy Scholesnak igaza legyen. Ezen az úton haladunk majd tovább."

 


Sir Alex bevallotta, kezdetben úgy gondolta, Chicharito leginkább csere lesz elsõ szezonjában, de a támadó gyors fejlõdését - és kapu elõtti tévedhetetlenségét - nem lehetett figyelmen kívül hagyni.

"Minden fiatalnak azt mondjuk, adjanak idõt maguknak. Rendezkedjenek be, tanulják meg a nyelvet és fejlesszék fizikai erejüket, mert ez egy nagyon kemény bajnokság. De Hernandeznél ez nagyon gyorsan megvalósult. Minden reggel 9-re megérkezik az edzésekre, sokat dolgozik az edzõteremben majd az edzés után néhány játékossal még kint marad különbözõ gyakorlatokat végezni."

"Futballista akar lenni, amiben nagy segítség neki a családi labdarúgó hagyomány. Ez nagy bátorítást ad neki és mindig a legjobb felé sürgeti, ami egyszerûen fantasztikus."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!