Ibra: Valami különleges történik majd a szezonban

Zlatan Ibrahimovic azt követően, hogy újra találkozott José Mourinhoval és egykori csapattársaival a Manchester United Los Angeles-i edzőbázisán, figyelmeztette a csapat szurkolóit, hogy a következő szezonban "valami különleges" fog történni a klubbal.


A szurkolók körében igen népszerű svéd kultikus hős 53 mérkőzésen 29 gólt szerzett manchesteri tartózkodási ideje alatt, mielőtt tavasszal áttette volna székhelyét az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy-hoz, és most örömére szolgált, hogy pár hónap után ismét találkozhatott egykori társaival, ezúttal már az Egyesült Államokban.

 

A Manchester United hivatalos Instagram oldalának sztorijában megosztott videójában Ibrahimovic azt jövendölte, a 2018/19-es szezonban nagy sikerek várnak egykori csapatára.

 

"Üdv mindenkinek" - kezdte Zlatan.

 

"Nézzétek csak, ki tért vissza, hogy megnézze a United edzését? Nagy minőséget látok, de olyat nem, mint amit én képviselek [nevet]! Nagyszerű, hogy újra találkozhatok a srácokkal, úgy látom boldogok és jó edzésmunkát végeznek. Készüljetek fel a következő szezonra, mert valami különleges fog történni és szerintem a menedzsernek van valami a tarsolyában. Ez viszont titok marad! Élvezzétek a szezont, minden jót és boldog pillanatokat kívánok nektek!"

 

 

Ibrahimovic egykori menedzserével, José Mourinhoval - aki a United előtt az Internazionale-ben is edzője volt a 2008/09-es szezonban - és az edzői stáb új tagjával, egykori csapattársával, Michael Carrickkel beszélgetett, amíg a felnőtt csapat edzése folyt.

 

És nem Zlatan volt az egyetlen ismerős az UCLA edzőközpontban. A Snow Patrol frontembere, Gary Lightbody illetve a Gyűrűk Ura trilógia és a Lost című sorozat sztárja, Dominic Monaghan is meglátogatta a srácokat. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!