Olyan játékosok kellenek, mint Bailly

Jose Mourinho nagyra tartotta azt, hogy Eric Bailly vállalta a játékot a Liverpool ellen annak ellenére is, hogy sérüléssel bajlódott.


Bailly még a cserék közé sem volt nevezve, amikor a találkozó előtt 75 perccel kihirdették a kezdőcsapatot. De amikor Smalling elővigyázatosságból idő előtt leállt a bemelegítéssel, Bailly került a helyére.

 

"Úgy volt, hogy Bailly nem fog játszani" - kezdte magyarázatát Mourinho a meccs utáni sajtótájékoztatón. "De amikor látta, hogy Smalling idő előtt befejezi a bemelegítést, úgy döntött, nem akar mást látni a pályán."

 

 

A United számos kezdőjátékosát nélkülözte, volt aki sérülés miatt nem játszhatott, de többen még pihenőjüket töltik a világbajnoki szereplésük után. Mourinho elmondta, ezen játékosok hiánya miatt komolyabb munkamennyiség nehezedett a túrán lévő felnőtt játékosokra.

 

"Ezeken a mérkőzéseken csak próbálunk a legjobban játszani. A srácok nagyon jól tették a dolgukat, amíg ki nem fogyott az üzemanyag."

 

Bailly kvalitásairól és szezonbeli szerepéről kérdezve a menedzser tovább dicsérte a középső védőt.

 

"Ő egy csapatember, egy nagyszerű srác. Egy nagyon őszinte ember, mindig készen állva, hogy mindent megadjon a csapatnak. Ezért van nálunk, ezért tartjuk nálunk, ezért fog nálunk maradni, hiszen egy csapatnak kellenek olyan játékosok, mint ő, vagy épp Herrera; az ilyen embereknek mindennél fontosabb a klub."

 

Ami Smallingot illeti, ő elővigyázatosságból hagyta abba idő előtt a bemelegítést. Nemanja Matic és Antonio Valencia már korábban elhagyta a túrát sérülés miatt, ám még két felkészülési mérkőzés vár a csapatra, melyeken Mourinho szeretné, hogy minél kevesebb játékosa sérüljön meg.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!