A Wolfsburg érdeklődik Shaw iránt

A német csapat az elmúlt napokban érdeklődést mutatott a fiatal védőért, annak ellenére, hogy kijelentette, biztosan maradni fog az Old Traffordon.


Luke Shaw a Mourinho-éra egyik mellőzött játékosának nevezhető, viszont a nyár folyamán kijelentette, hogy mindenképp maradni szeretne a klubnál és küzdeni fog a kezdőcsapatba kerülésért.

 

A 23 éves játékos szerződése a következő nyáron lejár, viszont eddig még nem sikerült egyezésre jutni a hosszabbítást illetően. Amennyiben jövő nyárig nem sikerül új szerződést aláírnia a klubnál, akkor jövőre ingyen távozhat a csapatból.

 

 

Az angol védő az utóbbi időben remek motiváltságáról tett tanúbizonyságot, miután kiváló teljesítményt nyújtott a felkészülési meccseken, ráadásul minden bizonnyal kezdőként léphet pályára jövő pénteken a Leicester City elleni Premier League nyitányon.

 

Mivel Ashley Young még nyaralását tölti, ezért Shaw az egyetlen igazi balhátvéd a keretben, tehát nagy feladat hárul majd rá a következő meccseken. A nyár folyamán különböző pletykákat hallhattunk azzal kapcsolatban, hogy a Juventus játékosát, Alex Sandrót szeretné megszerezni Mourinho, viszont az üzlet nem biztos, hogy be fog következni az elkövetkezendő egy hétben.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!