Fosu-Mensah kölcsönbe került

Tim Fosu-Mensah a Fulham csapatát erősíti ebben a szezonban, miután a londoni klubnak sikerült kölcsönvennie őt.


A 20 éves játékos a teljes szezont az újoncnál tölti majd, mely a Championship rájátszásának döntőjében 1-0-ra legyőzte az Aston Villát, így jutott fel a PL-be.

 

A védő mind az öt felkészülési mérkőzésen pályára lépett a nyáron az Egyesült Államokban, majd a Bayern München ellen a meccs második játékrészében állt be.

 

Ez a kölcsönszerződés azt jelenti, egymás után második szezonját töltheti ideiglenesen máshol a holland labdarúgó, aki tavaly a Crystal Palace-t erősítette, 24 meccsen játszott és sokan felfigyeltek rá.

 

Az akadémián nevelkedett játékos 2016 februárjában mutatkozott be a felnőttek között. Az Arsenal ellen lépett pályára először. Az volt az a találkozó, amelyen Marcus Rashford duplázni tudott.

 

Abban az évben Tim szerződést hosszabbított. Ez a lépés jót tesz majd a hollandnak, aki már hazája válogatottjában is szerepelt három alkalommal, és aki egyébként a középpályán is bevethető.

 

 

Fosu-Mensah a Fulham negyedik védője, akiket leigazolt a gárda a nyáron. A Nizzától érkezett a francia bal bekk, Maxime Le Marchand, a Swansea-tól érkezett Alfie Mawson belső védő, míg az Arsenaltól kölcsönszerződéssel igazolt a Craven Cottage-re Calum Chambers.

 

Tim épp a Crystal Palace ellen mutatkozhat be új csapatában, feltéve ha Slavisa Jokanovic szerepet ad a fiatal védőnek a hétvégén.

 

A United minden tagja sok sikert kíván Timnek a szezonra nézve.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!