Csapattársak méltatták Fredet

Alexis Sanchez úgy érzi, nagyon fontos lesz a Manchester United számára az, ahogyan Fred hozzááll egy mérkőzéshez és már látta, hogy a brazil nagy dolgokat szeretne elérni a klubbal.


Fred sokak figyelmét felkeltette pénteken, amikor a Vörös Ördögök 2-1-re legyőzték a Leicestert a Premier League nyitófordulójában. Már a felkészülési szezon során is jó benyomást tett azt követően, hogy a világbajnokság után csatlakozott a gárdához.

 

A Shakhtartól a nyáron érkezett Fredet vastaps kísérte le a találkozó 76. percében, amikor lecserélte őt a menedzser, és teljesítménye minden bizonnyal nagyon jól jön majd ebben a szezonban.

 

Még a meccset megelőzően nyilatkozott Alexis a United Reviewnek, melynek elmondta, szerinte a dél-amerikai srácban nagyon sok van és nagyon fontos tagja lehet Jose Mourinho csapatának ebben az idényben.

 

"Úgy vélem, nagyon direkt stílusa van - megy előre" - mondta Sanchez. "Nagyon fontos a csoport számára, mindannyiunk számára, hogy jobban kiismerjük."

 

"Rövid időt töltött velünk eddig, de már látható, hogy győzni akar, dolgokat akar elérni. A világbajnokságon volt és fontos tagja lesz a csapatnak."

 

Paul Pogba és Andreas Pereira Fred mellett játszott a Leicester ellen és mindketten nagyon örültek a 17-es mezt viselő játékos erőfeszítéseinek.

 

 

"Fred csak megjött és az első meccsén már nagyszerűen szerepelt" - mondta Pogba a meccset követően. "Ez az első meccse és tudja, hogy alkalmazkodnia kell. Ez nem egyszerű dolog. Nagyszerű munkával vette ki a részét a győzelemből."

 

Mint Fred, úgy Andreas is először volt a kezdőcsapat tagja a Premier League-ben és a találkozót követően az MUTV-nek nyilatkozott: "Fred egy nagyon jó játékos, nagyon örülök neki. Kiválóan játszott és nagyon örülök a sikernek."

 

Remélhetőleg vasárnap is folytatja remek szereplését a brazil, amikor a United a Brighton otthonába látogat az angol bajnokság 2. fordulójában.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 2. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!