O'Hara kölcsönbe került

Kieran O'Hara a teljes szezont a negyedosztályú Macclesfield Townnál tölti.


A 22 éves hálóőr már tagja volt az ír nemzeti csapatnak és rengeteg tapasztalatot szerzett azáltal is, hogy a United felnőtt keretével edzett.

 

Miután pénteken kiváló formában védett a Fulham elleni Premier League 2 nyitófordulójában, a saját nevelésnek számító játékos a negyedik vonalban fejlődhet tovább.

 

O'Hara mindenképp szeretett volna ebben a szezonban első csapatnál játszani, ezért is fogadta el a Macclesfield ajánlatát, ezzel pedig lehetőséghez jutott Matej Kovar és Alex Fojticek, hogy harcoljanak Ricky Sbragia U23-as csapatának kapusposztjáért.

 

 

"Nyilván nehéz lesz a szezon egy olyan klubnak, mely most jutott fel az ötödik vonalból a negyedosztályba, ám úgy tűnik, ígéretes rajtot vettek, valamint a Carabao Cup első körében is nagyszerű eredményt értek el a Bradford ellen" - nyilatkozta O'Hara a ManUtd.com-nak. "Nagyon izgalmas, mi történik majd a sorsoláson, hiszen nagy klub is jöhet."

 

"Beszélve az elnökkel azt kell mondjam, jó irányba haladnak, úgyhogy azt gondolják, eljuthatnak oda, ahova szeretnének. Szóval nagyon izgalmas."

 

"Nagyon várom már, hogy elkezdjem az egészet és remélhetőleg hétről-hétre a szurkolók előtt játszom majd. Ez arról szól, hogy mindenkinek megmutassam, mire vagyok képes. Az emberek itt már látták, mit tudok, ezt most máshol bizonyíthatom, miközben a United stábjának megmutathatom, hogy képes vagyok elérni egy szintet, sőt meg is tudom haladni azt."

 

A United minden tagja minden jót kíván Kierannek a szezonra!
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!