Shaw hétvégén biztosan nem játszik

Luke Shaw biztosan nem lép pályára szombaton a Watford elleni bajnokin, miután agyrázkódást szenvedett.


A bal bekk Dani Carvajallal ütközött a spanyolok elleni Nemzetek Ligája mérkőzés második félidejének elején, ami után elesett és komolyan beütötte a fejét földbe.

 

Shaw már visszatért a klubjához a további megfigyelés és kezelés miatt, ám semmiképp nem játszhat hétvégén, pedig menedzsere nagyon dicsérte jelenlegi teljesítményét.

 

"Soha nem szeretsz látni ilyen esetet, ami azonnal látható volt, hogy komoly ügy" - nyilatkozta az incidensről Gareth Southgate szövetségi kapitány.

 

 

"Egyértelműen kiütötték őt, mielőtt talajt ért volna, de úgy hiszem, az orvosi stábunk rendkívül jó munkát végzett vele kapcsolatban. Ma délután visszatért klubjához. Minden rendben van, de van ilyenkor egy kötelező hétnapos időszak az agyrázkódás miatt, ám utána, amint vége annak, visszatérhet."

 

Shaw-t oxigénmaszkkal a száján vitték le a Wembley gyepéről, ám úgy tudni, az orvosi szobában hamar visszanyerte öntudatát és nem sokkal azután már a családjával, barátaival is kommunikált.

 

Az eset előtt egy nappal Luke azt árulta el, hogy korábbi lábtörésekor közel állt ahhoz, hogy amputálják végtagját és 23 évesen visszavonuljon a labdarúgástól.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Watford - Manchester United

Premier League 5. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!