Fred: Lenyűgöző volt az első gólomat megszerezni

A Manchester United nyári igazolása, Fred beszámolt róla, milyen ok húzódott meg a Wolves ellen bemutatott gólöröme mögött.


A brazil középpályás első találatát szerezte a Vörös Ördögök mezében mióta a Shakhtar Donetsktől nyáron átigazolt, amelyet követően a labdát a meze alá dugta.

 

Bár Fred és csapattársai csalódottak voltak, hogy a United nem tudta begyűjteni a három pontot a mérkőzésen, a középpályás elárulta, különleges élmény volt látnia, amint jobblábas jövése a kapuban köt ki az Old Traffordon.

 

"Nagyon boldog voltam" - kezdte Fred a MUTV-nek a West Ham elleni mérkőzést megelőzően.

 

"Emellett lehetőségem is volt arra, hogy a hamarosan megszületendő fiamnak ajánljam azt. Ez a gól nagyon fontos volt számomra, és remélem, hogy még sok hasonló követi."

 

"Még mindig csak alkalmazkodom a körülményekhez és a legutóbbi mérkőzéseken nem játszottam olyan jól, mint ahogyan tettem azt azelőtt, hogy a klubhoz kerültem volna. Most jobban érzem már magam, az pedig különösen lenyűgöző számomra, hogy megtudtam szerezni az első gólomat."

 

Fred akár tovább is növelheti manchesteri góljai számát, a hétvégén csapatával ugyanis a London Stadiumba látogat a West Ham vendégeként, abban a reményben, hogy talpra tudnak állni a hétközi Derby County elleni Ligakupa kiesést követően.

 

 

"Senki nem akar kikapni" - tette hozzá.

 

"Mindig győzni akarunk, amikor pedig ez nem sikerül, akkor nagyon szomorúak vagyunk, de nem hagyhatjuk, hogy ez letaglózzon minket. Fel kell emelnünk a fejünket, keményebben kell edzenünk és nem szabad hagynunk, hogy ez újra megtörténjen."

 

"Ebből tanulnunk kell. El kell raktároznunk magunkban és ott kell tartanunk az érzést a fejünkben, mert így erősebbek lehetünk a következő mérkőzésre."

 

"Készen állunk (a West Hamre). A Premier League-ben minden mérkőzés egy küzdelem, itt nehéz mérkőzések vannak, ebben pedig a West Ham elleni sem lesz különb. Ez egy nagyszerű csapat, amely számos új játékossal erősített a szezonra."

 

"Ők erősek, de mi vagyunk a Manchester United és nem fogunk lehajtott fejjel pályára lépni egyik csapat ellen sem. Mentálisan és taktikailag is erősnek kell lennünk."

 

Fred azt is nagyon várja, hogy a pályán szembe kerülhessen egykori csapattársával, Felipe Andersonnal, aki a Lazio együttesétől igazolt nyáron a fővárosba.

 

"Ő az a srác, aki már 2009 óta együtt játszik velem a brazil válogatottban."

 

"Játszottunk együtt a Copa American és az Olimpián is. Nagyra tartom őt, igazán jó barátom."

 

"Amikor ő aláírt a West Hamhez, én pedig a Manchester Unitedhez, akkor beszéltünk róla, hogy majd egymás ellen fogunk játszani. Minden jót kívánok neki a csapatában, remélem, hogy sikerül jól beilleszkednie. De az ellenünk való mérkőzésen a győzelem a miénk lesz, nem az övék."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!