Greenwood profi szerződést írt alá

A Manchester United ifjú csatára, Mason Greenwood aláírt élete első profi szerződését a klubbal.


A hétfőn 17. életévét betöltő, angol U18-as válogatott játékos a klub akadémiáján nevelkedett, a nyáron pedig részt vehetett a felnőtt csapat amerikai túráján is, ahol nem csak abból profitálhatott, hogy pár percet a pályán tölthetett, de együtt dolgozhatott José Mourinhoval és edzői stábjával is.

 

Az előző szezon gólkirályaként, amelyben kulcsszerepet vállalt abban, hogy az akadémiai csapat megnyerte az U18-as Premier League északi divízióját,  Neil Ryan együttesébe való visszatérése után is hasonló teljesítménnyel rukkolt elő idén.

 

 

Eddig 9 alkalommal volt eredményes az U18-asok között ebben a szezonban, a Blackburn Rovers 4-3-as legyőzésekor mesterhármast szerezve, de kreativitását kihasználva a társak gólpasszokkal való kiszolgálásában is jeleskedik. A 2017/18-as szezonban szerzett 17 gólját követően idén is vezeti holtversenyben a góllövőlistát a Derby Countys Jack Strettonnal.

 

Megkezdte a gólgyártást az Ifjúsági Bajnokok Ligájában is, ugyanis gólt szerzett a Young Boys 2-1-es legyőzésekor, kedden pedig a Valenciának is beköszönt a Nicky Butt együttesének 4-0-s győzelmével végződő mérkőzésen.

 

A Yorkshire-i születésű tehetség szeretné folytatni fejlődését a klubnál a következő hónapokban és években.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!