Mata blogja: Nagy hét előtt

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztja ezúttal a hétvégi meccs mellett az előttük álló két rangadóról szólt főként.


Üdv mindenkinek,

 

Sorozatban két 2-1 arányú győzelem megadhatja azt a szükséges önbizalmat, amire most nagy szükségünk van a szezonunk egyik legnehezebbnek ígérkező hete előtt. Hatalmas kihívás elé állít minket az, hogy négy nap leforgása alatt a Juventus és a Manchester City ellen is idegenben kell játszanunk, de mindezen feladatoknak a lehető legnagyobb szintű motivációval vágunk neki.

 

Ahogy az első bekezdésemben is írtam, egy olyan csapat legyőzése, mint a Bournemouth, amely 10 forduló alatt csak kétszer veszített, nagy pozitívum volt számunkra. Sikerült jól folytatnunk azt az utat, amelyet az Everton elleni győzelmünkkel kezdtünk meg. Nem először fordult elő már velünk, hogy hátrányból kellett fordítanunk, amely nem volt könnyű, de a hosszabbításban három pontot szerezni igen különleges érzés. Valószínűleg az volt a legjobb dolog a győzelmünkben, hogy így tudtuk, a minket idegenbe elkísérő szurkolótáborunk boldogan térhet haza. Hosszú utat tetettek meg és hozzásegítettetek minket, hogy egy remek hétvégénk legyen. Köszönjük mindazt a támogatást, amelyben részesítetek bennünket minden egyes Old Traffordtól távol játszott mérkőzés során.

 

 

Spanyolországban, a La Ligaban bebizonyosodott, hogy minden idők legszorosabb bajnoki kiírása folyik épp. A Barca megszenvedett a Rayo legyőzéséért; a Real Madridról ugyanez mondható el az eddig jó szezont futó Real Valladolid ellen, míg az Atletico nem tudta legyőzni a Leganést. Szerintem ez nagyszerű dolog a La Liga szempontjából, mert így még izgalmasabb követni az ott zajló eseményeket.

 

Mára ennyi lett volna. Remélem jó hetetek lesz.

 

Ölelés,

 

Juan

 

UI: Gratulálok Jorge Martínnak a világbajnoki címéhez. Háromból két bajnoki cím Spanyolországé a motorversenyzésben ebben a szezonban! ;)


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Juventus - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!