Az ok Fred padoztatása mögött

José Mourinho elmagyarázta, a Manchester United szurkolói az utóbbi időben miért nem láthatták túlzottan sokszor a nyári igazolást, Fredet.


Az ukrán bajnok Shakhtar Donetsktől való nyári érkezése óta a Vörös Ördögök 17-es számú játékosa minden sorozatot figyelembe véve 10 mérkőzésen jutott játéklehetőséghez, amelyek közül szeptemberi Wolves elleni 1-1 alkalmával első gólját is megszerezte újdonsült együttesében.

 

Mindazonáltal a nyári, Oroszországban rendezett világbajnokságon is részt vevő brazil középpályás a csapat legutóbbi négy bajnokijából egyiken se jutott szóhoz.

 

Nem véletlen így, hogy a Fulham elleni szombati bajnokit megelőzően Mourinhot arról kérdezték, szerinte Fred miként alkalmazkodott új állomáshelyén.

 

 

"Lépésről-lépésre halad" - kezdte a portugál menedzser.

 

"Más játékosoknak más kluboknál is szükségük van több időre, akik közül van, aki még annál is kevesebbet játszik, mint amennyit Fred."

 

"Szerintem Fred akkor léphet pályára többet, amikor a csapat erősebb lesz védekezésben és nem lesz szükség egy olyan játékosra a középpályán, aki jobb egyensúlyt tud kölcsönözni a csapatnak, ahelyett hogy a támadásépítésben és a helyzetkialakításban jeleskedne. A nap, amikor védekezésben erősebbek leszünk, teljesen új lehetőségeket nyithat meg Fred előtt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!