Solskjaer első interjúja

Ole Gunnar Solskjaer először adott interjút, mint a Manchester United megbízott menedzsere az MUTV-nek.


A beszélgetés során Stewart Gardnernek többek között elmondta, élvezni fogja, hogy átveheti az első csapat irányítását a szezon hátralévő részében.

 

"Mindenekelőtt ez olyan érzés, mintha hazatértem volna"- mondta a norvég menedzser. "Eseménydús napokon vagyok túl természetesen, de fantasztikus újra látni mindenkit. Hat hónapig leszek itt, és élvezni fogom ezt az utazást."

 

Azzal, hogy elfogadta a megbízást, Solskjaer rögtön négy mérkőzéssel fog szembenézni, mindössze 11 nap alatt. Szombaton korábbi klubja, a Cardiff City ellen fog debütálni.

 

Annak ellenére, hogy sűrű programnak néz elébe, mindenképpen meg akarja ismerni a csapatot. Ragaszkodik ahhoz, hogy minden egyes játékosnak megadja a lehetőséget, hogy megmutassa mire képes.

 

"Az előttünk álló mérkőzések száma nem probléma, mert remek keretünk van, 23-24 játékossal" - mondta Solskjaer. "Mindegyikük minőségi, és meg is fogják kapni a lehetőséget az elkövetkezendő meccsek alatt. Megmutathatják, hogy igazi Manchester United játékosok."

 

 

 

 

Habár elmondta, az edzői stábnak a feladatkörébe tartozik az ellenfél feltérképezése, szeretne saját csapatának játékosaira koncentrálni.

 

"Remek szakembereink vannak itt a klubnál az elemzésekhez" - mondta. "Amikor ma reggel [csütörtökön] megérkeztem, a Cardiff City-t tanulmányozták. De ez nem csak az ellenfélről szól, hanem rólunk, a Manchester Unitedről, arról, hogy a játékosaink tudják mire képesek. Azt akarjuk látni, hogy ki tudnak bontakozni."

 

A teljes interjút a hivatalos Manchester United applikációval tudjátok megnézni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!