Csapathírek a Cardiff meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer a Cardiff City elleni mérkőzés előtt mérlegelte csapata helyzetét.


Az Old Trafford legendája kihangsúlyozta, hogy számos játékosnak esélyt fog adni a sűrű, ünnepi menetrend miatt, a walesi csapat otthonából pedig három ponttal szeretne távozni.

 

Romelu Lukaku nem edzett a héten, Alexis Sanchezre pedig továbbra sem lehet számítani. Chris Smalling a Liverpool elleni mérkőzést megelőző bemelegítés közben sérült meg, őt Eric Bailly helyettesítette, Luke Shaw és Phil Jones pedig nem sokat játszott az elmúlt időszakban. Diogo Dalot, Victor Lindelöf és Anthony Martial mind sérülésből tértek vissza még a Liverpool ellen.

 

"Romelu kapott egy pár szabadnapot, úgyhogy vele még nem találkoztam" - mondta Solskjaer. "Ezt a döntést még az érkezésem előtt hozták meg, de nincs ellene kifogásom. Alexis-t se láttam még, ő éppen úton van Manchesterbe."

 

Solskjaer elárulta, hogy Michael Carricknek és Kieran McKennának fontos szerepe lesz a Cardiff elleni kezdőcsapat összeállításában.

 

 

"Michael és Kieran egész szezonban itt voltak" - magyarázta döntését a norvég menedzser. "Fontos lesz a véleményük, ráadásul sok meccset fogunk játszani a következő 10-15 napban, a csapat összeállítása kulcsfontosságú lesz, ha eredményesek akarunk lenni."

 

"Pontokra van szükségünk, és minden játékosnak tudnia kell, hogy lesz lehetőségük bizonyítani, mert Angliában ez az időszak ilyen, rotálni kell."

 

"Azt kell, hogy mondjam, Kieran és Michael fantasztikusak. Én még játszottam Carrickkel, ezért nagyszerű újra itthon lenni és látni a fejlődést, látni, hogy Michael máris milyen remek edző, és milyen jól bánik a játékosokkal. Óriási segítség ez számomra."

 

"Jelenleg az a munkám, hogy megismerjem és megfigyeljem a játékosokat. Fel kell térképeznem, hogy miben vagyunk jók, mik az erősségeink. Természetesen majdnem mindegyik meccset megnéztem Norvégiából, amikor volt rá időm a Molde mellett, de most az a munkám, hogy megismerjem a srácokat és azon törjem a fejem, hogyan tudom őket még jobbá tenni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!