Carrasco felesége megerősítette a United érdeklődését

A téli átigazolási időszak alatt a belga szélsőt is szóba hozták a Vörös Ördögökkel, a megkeresést pedig a játékos felesége is megerősítette.


Mivel Anthony Martial szerződését még mindig nem sikerült meghosszabbítani a klubnál, ezért a Manchester United új szélsők iránt érdeklődik, az egyik kiszemelt pedig az Atletico Madrid egykori játékosa, Yannick Carrasco.

 

Carrasco 11 hónapja igazolt a kínai Dalian Yifang csapatához, ahol 81 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett, viszont szeretne visszatérni Európába.

 

A fogadóirodák szerint az Arsenalnak van legnagyobb esélye megszerezni a 25 éves játékost, viszont a United is érdeklődik iránta.

 

 

"Sok klub érdeklődést keltette fel" - mondta Carrasco felesége, Noémie Happart a belga rtbf.be-nek. "Számos csapat vette fel vele a kapcsolatot, amelyek érdeklődnek iránta."

 

"Yannick ajánlatokat kapott Németországból, Spanyolországból, Angliából és Olaszországból is, viszont ezek közül eddig egyik sem volt igazán konkrét."

 

"Igen, ők is érdeklődnek iránta" - válaszolt a játékos felesége, amikor a Unitedről kérdezték őt. "Nem fogom ezt eltitkolni, de eddig még nem történt megállapodás."

 

Carrasco 34 alkalommal lépett pályára a belga csapatban, ahol 5 gólt szerzett. Feleségével azonban vissza szeretnének térni Európába.

 

"Yannick szeret Kínában élni, de elég nagy a kulturális különbség. Távol van a családunk és a barátaink is" - mondta Noémie Happart.

 

"A jelenlegi csapata is gondoskodik rólunk, viszont megtudtuk, hogy több csapat is szeretné őt a soraiban tudni, ami a mi érdeklődésünket is felkeltette."

 

"Meglátjuk, hogy mi lesz a továbbiakban, és ki tudja, lehet, hogy hamarosan újra Európában leszünk" - tette hozzá a játékos felesége.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!