Mata blogja: Mindig legyen veled De Gea!

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal az előző hét csapat- és egyéni szintű sikerei szolgáltatták számára a témákat.


Üdv mindenkinek,

 

Ma ezt a bejegyzést azt követően írom nektek, hogy hazaértünk a Wembley-ben aratott győzelmünkről. Sorozatban a hatodik sikerünk volt, amely elképzelhetitek, hogy milyen pozitív légkört varázsol a csapat körül. Nagyon jó volt a múlt héten Dubaiban töltött pár napunk, élveztük azt a fajta együttlétet, amelyet az ilyen edzőtáborok biztosítani tudnak és persze a napsütés is sokat segített. Ráadásul nagyon keményen dolgoztunk, hogy felkészüljünk arra, ami Londonban várt ránk.

 

Nagyon jó érzésekkel látogathattunk a Wembley-be, ahol egy olyan Tottenham vendégei voltunk, amely ellen nagyon nehéz játszani. Nyomás alá helyeztek minket a mérkőzés legelején, de közel a félidőhöz sikerült vezetést szereznünk egy nagyszerű akció végén. Fantasztikus passz volt Paultól, amelyet aztán tökéletesen fejezett be a Csodagyerek. Ha őszinték akarunk lenni, a második játékrészben a Spurs alaposan megizzasztott minket, ahogyan arra számítani is lehetett. De David ismételten a helyén volt. Tegnap újra megmutatta, hogy ő egy lenyűgöző kapus, erről pedig emlékezetes módon tett tanúbizonyságot a második 45 percben. Gyakorlatilag lehetetlennek tűnt, hogy gólt szerezzenek. Olyan érzetet keltett, hogy nem számít hova lövik a labdát, az biztosan nála fog kikötni. Parádés. Köszönet neki és az egész csapatnak a kemény munkáért, amellyel három pontot tudtunk szerezni és így folytatjuk kapaszkodásunkat a tabellán. Hétvégén a Brightont látjuk majd vendégül, ahol mindenki azt várja, hogy saját szurkolóink előtt tovább nyújtjuk győzelmi sorozatunkat.

 

 

Számomra volt a múlt hétnek egy másik fontos eseménye is, csütörtökön ugyanis én is a díjazottak között voltam Madridban a Nemzeti Sport Díjátadó gálán. Nagyon szép reggel volt. A családom néhány tagja is elkísérhetett engem, hogy átvegyem azért a munkáért járó elismerést, amelyet az elmúlt másfél évben az egyre növekvő méretű Common Goal mozgalommal végeztünk. A díjat hazám királyi palotájában adták át és mindenkinek szól, aki a maga módján egyetért és támogatja az elképzeléseinket, céljainkat. Szintén nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy együtt tölthettem a napot a "Campeones" című film néhány szereplőjével is, mindannyian nagyszerűek vagytok.

 

Mielőtt elköszönnék, szeretnék sok sikert kívánni a jövőre nézve Andy Murray-nek, aki a napokban jelentette be visszavonulási tervét a professzionális tenisz világából. Bár ettől függetlenül én továbbra is abban reménykedek, hogy meghosszabbítja pályafutását ameddig csak lehet, mielőtt befejezné. Nagyra tartom őt nem csak a teniszpályán, hanem azon kívül is és szeretnék neki köszönetet mondani, hogy annyi emlékezetes és élvezetes pillanatot okozott számunkra, különösen Wimbledonban. Minden jót kívánok neki.

 

Ölelés, és remélem szép hetetek lesz.

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!