Korai csapathírek a Brighton meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer minimum egy játékossal többre számíthat szombaton, amikor a Manchester United az Old Traffordon látja vendégül bajnoki mérkőzésen a Brighton & Hove Albiont.


Az elefántcsontparti válogatott Eric Bailly ismét bevethető, miután letöltötte három mérkőzéses eltiltását, amelyet a Bournemouth elleni kiállítása miatt kapott december 30-án.

 

Hiányában Phil Jones és Victor Lindelöf kezdett az összes alkalommal a védelem tengelyében, és a Newcastle, a Reading és a Tottenham ellen is kapott gól nélkül hozták le a mérkőzéseket. A csapat egy másik védője, Marcos Rojo sérülés miatt továbbra sem állhat rendelkezésre.

 

Úgy tűnik viszont, hogy Alexis Sancheznek minden esélye megvan, hogy pályára lépjen a Brighton ellen a hétvégén, miután szerdán reggel lefotózták a Vörös Ördögök edzésén.

 

 

 

A csapat 7-es számú játékosa nem utazhatott el múlt vasárnap a Wembley Stadiumba, mivel Solskjaer szerint "nem állt készen", a norvég megbízott menedzser ugyanis elmondta, "nagyon nehéz időszakon" van túl, hogy megszabaduljon a régóta húzódó sérülésétől.

 

Részt vett a legutóbbi edzésen Joel Pereira is, ugyanis az akadémián nevelkedett kapuvédő visszatért Portugáliából, ahol a Vitoria Setubalnál játszott kölcsönben.

 

A média számára nyílt edzésen nem volt a résztvevők között Chris Smalling, Nemanja Matic és Paul Pogba se, de ez még nem jelenti azt egyértelműen, hogy nem jöhetnek szóba a meccsnapi keret összeállításakor szombaton. Ellenben Giuseppe Rossi továbbra is együtt gyakorol a játékosokkal, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerüljön karriere következő állomáshelyének megtalálása előtt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

Premier League 23. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!