Mata blogja: Nem elégszünk meg ennyivel

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a csapat sorozatban aratott hetedik győzelme és az előttük álló pénteki kemény erőpróba szolgáltatta a főbb témákat.


Üdv mindenkinek,

 

Folytattuk jó sorozatunkat az eredmények tekintetében. Semmilyen szempontból nem könnyű dolog sorozatban hét meccsből hétszer nyerni, úgyhogy büszkék és boldogok vagyunk az elmúlt hetek eseményeinek okán. De mi ennél is többet akarunk. Tudjuk, hogy jó úton járunk, de a szezon legfontosabb része még előttünk áll. Ugyanígy kell folytatnunk, ha elakarjuk érni a céljainkat és mi mindannyian nagyon motiváltak vagyunk, hogy a következő hónapjaink pozitívan alakuljanak.

 

Ahogyan említettem, a Brighton elleni szombati győzelmünk már a hetedik volt sorozatban. Hogy őszinte legyek, a végén keményen kellett küzdenünk, de szerintem megérdemelten nyertünk. Amikor jó formában vagy, akkor tudsz nyerni olyan meccseket is, amelyeken máskor csak döntetlent érnél el. Energiával telve és folyamatos javulást mutatva játszottunk. Paul büntetőjének és Rashford nagyszerű góljának köszönhetően 2-0-s előnyre tettünk szert. Marcus egy nagyon különleges játékos. Már most is az, de a későbbiekre még inkább igaz lesz az, hogy nagyon fontos játékosa lesz a klubjának és hazájának, számomra pedig megtiszteltetés, hogy ilyen közelről figyelhetem a fejlődését. Emellett nagyszerű srác is, aki mindig a fontos dolgokra koncentrál, emellett pedig kimagasló fizikai képességekkel is meg van áldva. Mindene meg van, hogy bármilyen visszaesés nélkül még tovább fejlődjön, és ezt nagyon meg is érdemelné.

 

 

Most már előre tekintünk, pénteken este pedig visszatér az FA-kupa, ahol egy nagyon kemény idegenbeli ütközet vár ránk az Arsenal ellen. Lenyűgöző stadion az Emirates, ahol mindig nagyon nehéz játszani, most pedig a mérkőzésnek különleges fontosságot kölcsönöz majd az, hogy egy olyan sorozatban való továbbjutásról dönt, amelyről mint tudjátok, nagyon fontos számunkra. Ellenfelünk nemrég győzte le a Chelsea-t, így az önbizalomnak nem állnak híján, de mi szeretnénk továbbjutni a kupában.

 

Mielőtt elköszönnék, szeretnék tiszteletemről tanúbizonyságot adni az egyik legjobb embernek, akivel a futball világában találkoztam és aki nemrég jelentette be, hogy befejezi pályafutását játékosként a szezon végén: Petr Cech. Ő egy hihetetlen profi, fantasztikus csapattárs, született vezér és kimagasló képességű kapus... nincs elég szó arra, hogy leírjam megfelelően Nagy Pete-t, és szeretném minden elismerésemet küldeni neki a közösen megélt pillanatokért (különösen a müncheni büntetőpárbajra gondolva). Minden jót kívánok a jövőre nézve (talán egy zenekarban, igaz Petr?). Megtiszteltetés volt veled együtt játszani, és nem lehet kérdés, hogy legenda vagy barátom! Minden nagyszerű dolgot megérdemelsz, amit eléd sodor az élet.

 

Mára ennyi lenne. Remélem szép hetetek lesz.

 

Ölelés,

 

Juan


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!