Csapathírek az Arsenal meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Alexis Sanchez bevethető lesz a pénteki, FA-kupa 4. fordulójában rendezett Arsenal elleni idegenbeli összecsapáson, három játékosára azonban nem számíthat majd.


Alexis a Reading ellen 2-0-ra megnyert kupamérkőzésen elszenvedett sérülése miatt kihagyni kényszerült csapata legutóbbi két találkozóját, de ott lehet majd a pályán  az Emirates Stadiumban egykori klubja ellen, ahova először térhet vissza azóta, hogy előző év januárjában elhagyta az Ágyúsokat.

 

"Részese lesz a mérkőzésnek" - kezdte Ole a pénteki meccset megelőző hivatalos sajtótájékoztatója előtt a MUTV-nek adott interjújában.

 

"Szerintem imádni fogja, ha a közönség ellene fordul majd. Játékosként ilyenkor a büszkeség nagyon erősen megjelenik, benne van az emberben, hogy 'most majd megmutatom!'. Fantasztikusan teljesít az edzéseken, kimagasló a hozzáállása, úgyhogy remélhetőleg élvezni fogja a meccset."

 

Marouane Fellaini, Marcos Rojo és Chris Smalling se lehetett ott csapatuk 2-1-es múlt szombati Brighton & Hove Albion elleni bajnokiján - Solskjaer pedig megerősítette, hogy a holnapi fontos mérkőzésen se számíthat rájuk.

 

 

Amikor a MUTV riportere arról kérdezte a norvég megbízott menedzsert, hogy változott-e bármi sérülésfronton a múlt héthez képest, Ole így felelt:

"Nem, továbbra is ugyanaz a helyzet a trió kapcsán. Smalling már edzésbe állt, szóval remélhetőleg a jövő héten már bevethető lesz, úgyhogy jól alakulnak a dolgai. Fellaini és Rojo esetében továbbra is távoli a visszatérés."

 

A Vörös Ördögök a harmadik fordulóban a Championshipes Readinget búcsúztatták és bár Solskjaer elfogadja, hogy a londoniak nagyobb kihívást jelentenek majd számukra, továbbra is törekedni fog majd csapata frissítésére.

 

"Természetesen két teljesen különböző forgatókönyvről beszélünk, de nagyon jó és tehetséges játékoskerettel rendelkezünk" - tette hozzá.

 

"Vannak olyan játékosok, akiknek játéklehetőségre van szükségük és rendelkeznek arra is a képességgel, hogy bizonyítsanak. Biztosan lesz egy-két változtatás."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!