Mata blogja: Újra Bajnokok Ligája az Old Traffordon

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a PSG elleni Bajnokok Ligája erőpróba szolgáltatta a legfőbb témát.


Üdv mindenkinek,

 

Egy nagyon különleges hét kezdetén írok nektek. Visszatér a Bajnokok Ligája, ráadásul egy hatalmas mérkőzéssel. Az előttünk álló, PSG elleni kieséses szakaszbeli párharc nagyon izgalmasnak, de egyben nagyon keménynek is ígérkezik, mi pedig mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy továbbjussunk. Egyértelmű, hogy a csapat jó formának örvend; a keret egységes és minden játékos hozzá akarja tenni a magáét ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani az elmúlt hetek kiemelkedő formáját. Érezzük, hogy a szurkolóink is mennyire boldogok most, ez pedig csak még erősebbé tesz minket.

 

A formánktól eltekintve, mi a következő mérkőzésre gondolunk és arra koncentrálunk, hogy megfelelően felkészüljünk és mindent beleadjunk: a múlt nem sokat számít a futballban. Ahogyan írtam, a következő mérkőzésünk nagyon fontos lesz: a PSG-t fogadjuk az Old Traffordon. Ugyanolyan lenyűgöző hangulatra lesz szükségünk, mint amilyet produkált az Álmok Színháza minden egyes eddigi nagy európai kupamérkőzés során. Az egymás után aratott idegenbeli győzelmek után jó lesz újra hazai környezetben pályára lépni. Bár úgy tűnhet, hogy a PSG néhány sztárját nélkülözve lép majd pályára ellenünk, ettől függetlenül fantasztikus kerettel rendelkeznek, és bárki is fog közülük játszani, problémát fog számunkra jelenteni. Nem lehet kétséges, hogy top csapatról beszélünk, ahol nincs hiány a minőségből. Remélhetőleg a szurkolók számára is élvezetes kieséses párharc lesz ez, és sikerül továbbjutnunk.

 

 

Mint mindannyian tudjátok, múlt szombaton a Fulhamnél vendégszerepeltünk, ahonnan sikerült három ponttal távoznunk egy olyan mérkőzésről, amelyet nagyon élveztem, különösen a második félidőben. Könnyűnek éreztük a játékot, ez a magabiztosság pedig jó eredményben és gólokban mutatkozik meg - pont olyanokban, mint amilyeneket Paul és Anthony szereztek. Két első félidőben szerzett góllal hamar eldőlt a mérkőzés a javunkra. Paul védhetetlen ballábas lövést eresztett meg és Anthony nagyszerű szóló után fejezte be a helyzetét. Egy ilyen gólt, csak olyan különleges tehetségek képesek szerezni, mint amilyen ő. Micsoda játékos. A harmadik találatunk egy általam kiharcolt büntetőből született, amelyet Paul értékesített, megszerezve második gólját a meccsen. Egyértelműen jó napot zártunk. :) 

 

Spanyolországban a madridi derbi kiemelkedett a forduló programjából, ahol a Real Madrid megmutatta, hogy egészen az utolsó pillanatig képesek harcolni. A Barcanak nehéz meccse volt Bilbaoban és csak döntetlent tudtak elérni. Jól játszott az Athletic, Ter Stegent pedig különösen nehéz helyzetbe hozták több alkalommal.

 

A futballtól eltávolodva örömmel láttam, hogy Lindsey Vonn éremmel tudta zárni a világbajnokságot visszavonulását megelőzően. Nagyszerű végjáték egy lenyűgöző karrierben.

 

Ölelés, és remélem mindnyájatoknak jó hete lesz.

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - PSG

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!