Solskjaer reakciója a Chelsea legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt a Manchester United teljesítményével, miután a Vörös Ördögök a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en 2-0-ra megnyert rangadójukkal továbbjutottak az FA-kupa 6. fordulójába.


MŰKÖDÖTT A TAKTIKÁNK

"Fantasztikus volt a teljesítményünk, a taktikánk pedig működött. Természetesen mi kértük arra a középpályásainkat, Andert és Pault, hogy Nemanja Matichoz képest játszanak feljebb tolva és érjenek gyakrabban oda a tizenhatoshoz, mivel Marcus és Romelu a széleken játszott. Úgyhogy dolgoztunk ezen, a védekezésünk pedig parádés volt a második félidőben, amikor szükségünk volt rá. Chris két hónapig volt sérült, és azóta csak egy meccset játszott, szóval briliáns volt."

 

A VILÁG LEGJOBB SZURKOLÓI

"Úgy tűnik, hogy a szurkolóink élvezik az idegenbeli meccseket. Ma este is fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Néha azt szoktam mondani, hogy hazai környezetben szeretnénk játszani, de amikor idegenben vagyunk, akkor miénk a világ legjobb szurkolótábora."

 

TERÜLETEK, AMIKEN MÉG DOLGOZNI KELL

"A Chelsea egy jó csapat. Meg van a játékstílusuk, amivel nehéz felvenni a kesztyűt. Azt gondolom, hogy védekezésben Juan fantasztikusan ellátta a feladatát Jorginho és a két középhátvéd között. Védekezésben szinte tökéletesen muzsikáltunk. A labdát birtokolva lehettünk volna jobbak, a második félidőben pedig sokkal jobbak lehettünk volna és irányíthattuk volna az eseményeket, de így is sikerült újra kapott gól nélküli meccset produkálnunk."

 

 

A TALPRA ÁLLÁS FONTOSSÁGA

"Ez hatalmas [válasz a PSG elleni vereségre]. Hihetetlenül nagy eredmény. Rengeteg kritikát kaptunk a PSG elleni meccs után, hogy nem dolgoztunk ki túlzottan sok helyzetet. A mai egy igen kemény összecsapás volt, és azt kell mondjam, hogy minden egyes játékosunk mindent megtett, amit kértünk tőle."

 

ELLENFÉL AZ FA-KUPA 6. FORDULÓJÁBAN

"Ismételten egy idegenbeli mérkőzés, és mivel az Arsenal és a Chelsea ellen is az otthonunktól távol kellett játszanunk, ezért most egy hazai sorsolásban reménykedtünk, de hát ez van. Idegenben a Wolves ellen, és ismét az egyik legnehezebb úton kell tovább folytatnunk. Nagyon kemény dolog ellenük játszani."

 

HÉTVÉGÉN KÖVETKEZIK A LIVERPOOL

"Most a következő mérkőzésünk a Liverpool elleni lesz, így most csak arra kell koncentrálnunk. Kemény lesz majd úgy Párizsba utazni, hogy 2-0-s győzelmet kell aratnunk a továbbjutásért, de ma este ez sikerült - 2-0-ra nyertünk. A bajnokság nagyon fontos számunkra természetesen, de fantasztikus lenne trófeával zárni a szezont. Az FA-kupa az egyik legjobb trófea, amelyet egy csapat megnyerhet. 1999-ben játszhattam a döntőben, és most a játékosaimmal is szeretnénk méltó módon zárni a tavaszt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!