Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, megvan az esélye, hogy Jesse Lingard és Anthony Martial visszatérhessen a Manchester Unitedbe a vasárnapi, Liverpool elleni rangadón.


A támadó duó kihagyta a hétfő esti, Chelsea ellen 2-0-ra megnyert összecsapást az FA-kupa 5. fordulójában azt követően, hogy a múlt heti, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája összecsapáson sérülést szenvedtek.

 

Pénteki sajtótájékoztatója előtt a MUTV-nek adott exkluzív interjújában Ole kitért a páros helyzetére a hétvégi nagy megmérettetés előtt.

 

 

"Remélem és hiszem is, hogy Anthony készen fog állni, ahogyan Jesse is, mert két különböző sérülésről beszélünk" - kezdte a norvég megbízott menedzser.

 

"Úgyhogy talán inkább remény ez, mint gondolat, Anthony kapcsán is, de neki is van esélye. De ettől függetlenül bízunk benne, hogy Jesse bevethető lesz. Meglátjuk. Még van néhány napunk edzeni, nekik pedig ezeken részt kell venniük ahhoz, hogy számíthassunk rájuk."

 

Sajtótájékoztatóján hozzátette:

"Eddig még nem tudtak újra bekapcsolódni a munkába, de már rehabilitációs munkát végeznek. Anthony esetében természetesen másik izomcsoport sérült, úgyhogy azt gondoljuk, hogy talán játékra kész lesz, és ugyanezt reméljük Jesse esetében is."

 

Amikor arról kérdezték, mennyire fontos Anthony és Jesse a csapat játékának tekintetében, így folytatta:

"Minden egyes játékos rendelkezik olyan képességekkel, hogy hozzá tud tenni a játékunkhoz és szerintem az, ahogy a Chelsea ellen játszottunk, megmutatta, hogy nélkülük is képesek vagyunk győzni. Vannak rendelkezésre álló lehetőségeink, nagy a keretünk, tele jó játékosokkal, mindenkiben buzog a tettvágy."

 

"Ők [Lingard és Martial] játszani akarnak ezen a meccsen, míg a többiek közül vannak, akik nem szerepeltek túl sokat eddig. Ha lehetőséghez jutnak ezen a meccsen, akkor az egy esély lesz számukra ahhoz, hogy előrébb lépjenek, ha viszont nem, akkor ugyanaz a csapat fog pályára lépni, mint a Chelsea ellen. Ki tudja?"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 27. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!