Csapathírek a Southampton meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, Marcus Rashford már túl van bokaproblémáján, így kezdőként léphet majd pályára szombaton a Southampton elleni bajnokin.


Az ebben a szezonban már 10 gólt jegyző 21 éves játékos a múlt vasárnapi, Liverpool elleni rangadón kapott rúgást, viszont Ander Herrera, Juan Mata és Jesse Lingard sérülései miatt végig kellett játszania az egész mérkőzést.

 

Mindazonáltal Rashford három nappal később, a Crystal Palace ellen 3-1-re megnyert idegenbeli összecsapáson csereként pályára tudott már lépni, most pedig Solskjaer úgy gondolja, hogy újra teljes értékű játékosként számíthat majd rá.

 

"Rashford már teljesen egészséges. Valószínűleg kezdeni fog" - kezdte péntek reggeli sajtótájékoztatóján a norvég megbízott menedzser az Aon Training Complexben.

 

"Nem hiszem, hogy sok változás lenne a kezdőnkben. Ma van az utolsó edzésünk, de nem fogunk kockázatot vállalni. Talán Anthony [Martial] játéka szóba jöhetne, de még néhány napra szüksége lenne mielőtt teljesen készen állna, úgyhogy valószínűleg ugyanabból a keretből válogathatok majd, mint szerdán."

 

"Talán az egyharmaduk - vagy még nagyobb százalékuk - a klubunk akadémiájáról kikerült játékosokból fog állni, ezt pedig jóleső érzés kiemelni."

 

 

A Vörös Ördögök klubrekordnak számító nyolcadik idegenbeli sikerüket húzták be sorozatban a Selhurst Parkban, a Babaarcú Gyilkos azonban most már arra koncentrál, hogy csapata hazai formáját is optimális szintre tornázza fel.

 

"Vissza kell térnünk a győztes útra hazai pályán" - tette hozzá.

 

"A Liverpool és a Burnley ellen is döntetlent értünk el otthon, úgyhogy el kell kezdenünk pontokat gyűjtögetni hazai környezetben is. Ez áll most a figyelmünk középpontjában."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!