Solskjaer 'csak a Uniteddel áll szerződésben'

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint szerződése egykori klubjával, az FK Molde-val lejárt.


A norvég együttes december 3-án, azaz két héttel azt megelőzően, hogy Ole Gunnar Solskjaer vette át José Mourinho helyét az Old Traffordon, jelentette be, hogy új, három éves szerződést kötöttek.

 

Mindazonáltal a bejelentést tartalmazó hírt azóta levették a klub hivatalos honlapjáról.

 

Amikor a Moldehoz való potenciális visszatéréséről kérdezték, Solskjaer így válaszolt hétfőn a norvég média munkatársainak:

"Szerintem új szerződést kellene ott aláírnom ahhoz."

 

A Molde 2018-as szezonja addigra véget ért, mire Solskjaer távozott a klubtól. Az új idény pedig március végén veszi majd kezdetét.

 

A norvég klub akkoriban kihangsúlyozta, csak "kölcsönadták" Solskjaert a Unitednek, jelezve ezzel, hogy visszavárják. A United közleménye Solskjaer megbízott menedzseri bejelentésekor pedig nem tartalmazott arra való utalást, hogy visszatér vagy sem a Molde csapatához a Premier League szezonjának végeztével.

 

 

A Vörös Ördögök egykori kiváló csatára a legesélyesebb arra, hogy véglegesen átvegye a csapat irányítását, miután érkezése óta szárnyalásba kezdtek a manchesteriek.

 

"Először azt gondoltuk, hogy csak kölcsönben van, tehát alapvetően 3 évig tart még a Moldeval való szerződése, de ideiglenesen befagyasztásra került és a nyáron majd visszatér" - kezdte Arilas Berg Ould-Saada norvég újságíró a BBC Radio 5 Live-nak.

 

"Most talán a United kifizette a szerződéséből, ezzel biztosítva, hogy nem kell további összegeket fizetniük, ha őt akarják véglegesíteni a menedzseri poszton."

 

"Ha ezek csak technikai kérdések, akkor a Unitednek nem kell majd egyáltalán kompenzációt fizetnie."


BBC Sport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!