Ole optimista a sérültek kapcsán

Ole Gunnar Solskjaer magabiztos, hogy további Manchester United játékosok térhetnek vissza sérülésükből a héten, még éppen időben a hétvégi Wolverhampton Wanderers elleni FA-kupa negyeddöntő előtt.


A keretből 10 játékos is hiányzott az elmúlt hetekben, amely arra késztette a megbízott menedzsert, hogy alaposan felforgassa csapatát egy nehéz sorsolás közepette, így kihasználva a keretben rejlő erőt, illetve az akadémiai játékosokban rejlő potenciált.

 

Vasárnap kezdőként térhetett vissza a Vörös Ördögök közé Nemanja Matic az Arsenal ellen, míg Anthony Martial a kispadról állhatott be a második félidőben. A régebb óta sérülés miatt hiányzó Marcos Rojo a kispadon nézte végig az Emirates Stadiumbeli összecsapást.

 

Mérkőzés utáni sajtótájékoztatója keretében Solskjaer friss információkkal szolgált csapata állapotával kapcsolatban, amikor arról kérdezték, a Premier League, az FA-kupa vagy a Bajnokok Ligája jelent számukra prioritást a folytatásban?

 

 

"Nekünk nem kell választanunk ezek közül" - válaszolta.

 

"Az utóbbi időben minket sújtó sérülések okán nagyszerű lehetőségünk nyílt arra, hogy az eddig kevesebb játékpercet kapó játékosok is bizonyíthassanak. Ráadásul több hiányzónk is visszatérhet hamarosan, talán a Wolves ellen."

 

"De a válogatott szünet után az egész keretünk egészséges lesz, azok pedig akik az addig eltelt időben a helyükre léptek, nagyszerűen teljesítettek eddig. Készen fogunk állni mindenre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!