Friss hírek a csapatról

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, Romelu Lukaku állapotáról csak a Wolves elleni, holnapi FA-kupa mérkőzés előtt döntenek majd, ám Phil Jones meggyógyult, így ismét elérhető.


A megbízott menedzser az MUTV-nek elmondta, Ander Herrera és Jesse Lingard a csapattal edzett ezen a héten, míg a 17 esztendős Mason Greenwood a mai edzésen már ismét dolgozhat, miután betegség miatt kihagyta a hétközi, FC Midtjylland elleni UEFA Ifjúsági Liga találkozót.

 

Jones február 9-én, a Fulham elleni összecsapáson játszott utoljára, de immár bevethető, ellenben Ashley Younggal, aki eltiltását tölti majd holnap azt követően, hogy a Chelsea elleni FA-kupa meccsen összeszedte második sárga lapját. Sergio Romero eddig mind a három kupameccsen pályára lépett, szeretné megtartani helyét ezúttal is.

 

"Még mindig jönnek vissza játékosok" - mondta Ole a pénteki sajtótájékoztatója előtt Stewart Gardnernek. "Ezen a héten már többet edzettek, így tett Jesse és Ander is. Rom fájlalja a lábát, az ő helyzetét ma értékeljük, meglátjuk, képes lesz-e dolgozni. Phil Jones visszatért, így erősebbeknek tűnünk."

 

 

"Mason beteg, ő nem edzett a héten" - folytatta Solskjaer. "Talán ma reggel már edzhet, meglátjuk, hogy van."

 

"Sergio fantasztikus volt eddig, az FA-kupában 11 mérkőzésből kilencen nem is kapott gólt, vagy valami ilyesmi a statisztikája, a kapott gól nélkül lejátszott meccseinek arányában világrekordernek kell lennie."

 

 

Hogy áll a Wolves?

 

Nuno Espirito Santo igazán jó helyzetben van, hiszen a szezon ezen szakaszában ritkán fordul elő, hogy egy gárdának nincs sérültje, a teljes keretből válogathat.

 

Ryan Bennett két mérkőzésre szóló eltiltása csak a bajnokságra szól, a védő 10. sárgáját gyűjtötte be az idei Premier League-ben.

 

A Chelsea elleni, legutóbbi mérkőzésén így állak fel a Farkasok: Rui Patricio; Doherty, Saiss, Coady, Boly, Otto; Dendoncker, Neves, Moutinho; Jiminez, Jota.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!