Mata blogja: Visszatérésre készen

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a válogatott szünet és a visszatérése szolgáltatta a fő témákat.


Üdv mindenkinek,

 

Egy olyat hetet kezdünk most meg, amely a szezon döntő szakaszának startját jelenti. Kevesebb mint két hónapunk van arra, hogy a lehető legjobb formában fejezzük be a szezonunkat és már nagyon várjuk, hogy szombaton újra kifuthassunk az Old Trafford gyepére a Watford ellen. Ez lesz az utolsó meccsünk márciusban, áprilisban pedig számtalan nagy összecsapás vár majd ránk, amelyekről majd jövő héten fogok nektek írni.

 

Az edzések tekintetében egy nagyon pozitív héten vagyok túl. A lehető legtöbb lehetőséget kihasználtam arra, hogy top formába kerüljek azt követően, hogy az FA-kupában már pályára léphettem sérülésemből felépülve. Jól érzem magamat és előre tekintek, hogy a lehető legtöbbet segíthessek a csapatnak.

 

 

Múlt héten sokan emlékeztettetek arra, hogy négy éve arattuk azt a győzelmet az Anfielden, amelyen duplázni tudtam. Az idő múlik, de azóta is állíthatom, az volt karrierem egyik legboldogabb pillanata. Minden jól alakult azon a napon ... a passzok, érintések, az első majd a második gól ... a szurkolóink pedig a lehető legközelebb voltak hozzánk, hogy együtt ünnepelhessünk. Az ember az ilyen pillanatok átélésének reményében dönt amellett, hogy futballista lesz. Nagyon különleges látni, hogy milyen hatással van ennyire sok emberre, ez jelenti a mindent. Felejthetetlen nap volt.

 

A válogatott szünetet követően szeretnék gratulálni a spanyol nemzeti csapatnak, hogy győzelemmel tudták kezdeni az Európa-bajnoki selejtezőket. Keményebb volt, mint amilyennek lennie kellett volna, de olyan stílusban sikerült játszaniuk, amelyet kedvelek. Jaime Mata is bemutatkozott, akivel nem vagyunk rokonok (már amennyire tudom!), de örülök, hogy láthattam játszani azt követően, hogy milyen türelmes és elkötelezett volt egész karriere során. Ugyanez igaz Sergio Canalesre is, aki számos sérülésen tette már túl magát. Ő egy példakép és nagyszerű játékos. Megérdemli.

 

Érdemes említést tenni Anglia startjáról is. Azon felül, hogy mennyi gólt szereztek, valami nagyszerű építésében vannak jelenleg. Rengeteg pozitívumot láttunk már a világbajnokságon is Southgate irányítása alatt és egyértelmű, hogy az új generáció néhány tagja által egy igazán versenyképes csapat formálódik. A válogatott kapcsán nagyon optimista hangulat uralkodik és megfigyelhető, hogy az önbizalom növekedés is segíteni fogja a csapatot. Kívülről tekintve úgy érzem, hogy a szövetségi kapitány még sok mindent elérhet, ha továbbra is ebbe az irányba haladnak.

 

Visszatérve ismét Spanyolországba, szeretnék ismét gratulálni és jó kívánságaimat küldeni a Valencia CF illetve szurkolói részére a klub centenáriuma kapcsán. Nem tudtam a hétvégi mérkőzésen részt venni, de szeretnék köszönetet mondani a meghívásért és visszacsatolni, hogy a törődés kölcsönös. Láttam fotókat a mérkőzésről, ahol számos legendát és egykori csapattársat láttam feltűnni és hogy fantasztikus nap volt. Minden jót kívánok! Amunt!

 

Ölelés, remélem mindegyikőtöknek jó hete lesz,

 

Juan

 

UI: Louis van Gaal nemrég bejelentette a visszavonulását. Minden jót kívánok neki élete következő szakaszára és szeretnék köszönetet mondani az együtt töltött időért (közte az Anfielden aratott győzelemért is)... Ő egy lenyűgöző edző volt, egy nagyon érzékeny és őszinte személyiség, annak ellenére, hogy kívülről keménynek tűnt. Egy elvhű és nagyszerű ember. Köszönöm Louis, minden jót kívánok.


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Watford

Premier League 31. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!