Csapathírek a Wolves meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, Victor Lindelöf visszatérhet a Manchester United kezdőcsapatába a kedd esti, Wolves elleni bajnokin, négy játékosát azonban így is nélkülözni lesz kénytelen.


Hétfői, exkluzív interjújában a menedzser arról is beszámolt, hogy Anthony Martial is bevethető lesz, annak ellenére, hogy rúgást kapott a Watford ellen 2-1-re megnyert bajnokin.

 

"Anthony jól lesz, rendben van" - kezdte Ole a MUTV riporterének kérdésére.

 

"Victornak most volt néhány napnyi jó edzésmunkája, úgyhogy ő is készen fog állni. Őket leszámítva [Matteo] Darmian és [Eric] Bailly nem bevethető. [Antonio] Valencia továbbra is sérült, ahogyan Alexis Sanchez is. De ettől függetlenül erős és jó keretünk van."

 

Már sajtótájékoztatója keretében Romelu Lukaku kapcsán is friss információkkal szolgált a norvég menedzser:

"Anthony és Romelu is biztosan játékra kész állapotban lesz holnapra, ha csak ma nem történik velük valami az edzésen. Jól vannak, úgy tűnik."

 

 

Ole szombati bajnokijuk előtt még ezt mondta Lindelöf kapcsán:

"Victor nem sérült, de vannak problémái. Kemény héten van túl, de Victor hamarosan visszatérhet közénk."

 

Bailly azt követően kényszerült kihagyni a Watford meccset, hogy Elefántcsontpart válogatottjának tagjaként fejsérülést szenvedett, míg Valencia és Darmian már január óta nem lehet ott a pályán.

 

Alexis Sanchez pedig térdsérüléséből lábadozik, amit még a Southampton elleni 3-2-es győzelem során szenvedett el március 2-án.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wolves - Manchester United

Premier League 33. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!