A PSG megkörnyékezi De Geát is?

A spanyol hálóőr a hírek szerint a legjobban fizetett játékos szeretne lenni a Manchester Unitednél, viszont a klubnak lehetnek ellenvetései ezzel szemben.


A legfrissebb hírek szerint a Paris Saint-Germain szeretné leigazolni David De Geát, ezzel újabb gondot okozva a Vörös Ördögök számára. Korábban már volt szó arról, hogy a párizsi klub erősen érdeklődött Ander Herrera iránt, és állítólag már meg is egyeztek a felek.

 

A spanyol hálóőr szerződése jövő nyáron jár le az Old Traffordon, az új szerződésével kapcsolatos tárgyalások pedig jelenleg is folynak. A 28 éves kapus a legjobban fizetett játékos szeretne lenni a jelenlegi klubjánál.

 

Mindkét spanyol Párizsba készül?

 

Állítólag 350 ezer fontos heti fizetést szeretne De Gea, viszont a klub nem kalkulált ekkora összegre a játékost illetően, tehát a PSG előtt nyitott lehet az út, hogy elcsábítsa a hálóőrt.

 

Annak ellenére, hogy a francia csapat a nyár folyamán már leigazolta Gianluigi Buffont, további játékosokkal szeretné megerősíteni a kapus kollekcióját, amelyre remek célpont lehet De Gea.


The Independent

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!