Mata blogja: Egy izgalmas hét

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a Barcelona elleni párharc képezte a fő témát.


Üdv mindenkinek,

 

Ma, egy minden érintett számára nagyon izgalmas hetet megelőzően írok nektek. Minden szem a szerdai napra szegeződik. A Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő minden kétséget kizáróan hatalmas kihívást jelent számunkra, de izgalommal és motivációval telve vágunk neki, és ez nem is lehetne másként. Ez egy olyan párosítás, amelyen való részvételről gyerekként mindenki álmodik. Harcra késznek és felkészültnek kell lennünk, de emellett élveznünk is kell.

 

Ahogyan képzelhetitek, a lehető leghidegebb fejjel készülünk a mérkőzésre, de ezzel egy időben nagy intenzitással edzünk is. Érezzük, hogy a szurkolók mit élnek át a mérkőzéshez vezető napok során és biztos vagyok benne, hogy a hangulat lenyűgöző lesz szerdán este az Old Traffordon. Úgy vágunk neki ennek a héten, hogy a legutóbbi mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk a Wolvestól a bajnokságban. Tisztában vagyunk vele, hogy nem nyújtottuk a legjobb teljesítményünket, és nem voltunk teljesen koncentráltak és felkészültek és ezúttal sem lesz könnyű dolgunk pozitív eredményt elérni.

 

 

Személy szerint jól érzem magamat, teljesen felépültem a néhány hete összeszedett sérülésemből és motivált vagyok, hogy a lehető legjobban fejezzük be a szezont a csapattársaimmal. Karrierem során számtalanszor léptem már pályára a Barcelona ellen, akik ellen különböző sorozatokban nagyon változatos eredményeket értünk el ... de a 2012-es Bajnokok Ligája elődöntőket lehetetlen volna elfelejteni. Olyan szerencsés vagyok, hogy még gólt is szerezhettem ellenük és tudom, hogy egy ilyen ellenfél ellen mindig minden egyes mérkőzés különleges. Egyértelmű, hogy nagyszerű szezont futnak, hiszen ott vannak a Spanyol Kupa döntőjében, az Atletico Madrid legyőzésével pedig karnyújtásnyira került tőlük a bajnoki cím a hétvégén. Megkérdőjelezhetetlen, hogy egy nagyszerű csapatról beszélünk, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy javunkra fordítsuk a mérleg nyelvét és bejussunk a legjobb négy csapat közé. Ahogy a menedzser is mondta, ez a párharc tekinthető egy hegyként - de ezek azért vannak, hogy megmásszuk őket.

 

A La Liga említése után, amelyben nagyon közel áll a Barca a végső győzelemhez, szeretnék pozitív gondolatokat küldeni Joaquín Caparrós számára. Ő egy olyan edző, akivel Spanyolországban számtalanszor kerültem szembe, és vasárnap bejelentette, hogy leukémiával küzd. Ő egy nagyon karakteres személy és biztos vagyok benne, hogy készen áll a betegségével szembeni harcra.

 

Ölellek benneteket, remélem szép hetetek lesz. Remélhetőleg a miénk is ilyen lesz!

 

Juan

 

UI: Köszönöm mindenkinek a Classic Football Shirtsnél a Commoan Goal kapcsán létrehozott kiállítás okán, amelyet Casey Stoney-val karöltve nyithattam meg Manchesterben. Ha arra jártok, ne felejtsetek el benézni a boltba és a kiállításra az elkövetkezendő hónapokban. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Bajnokok Ligája negyeddöntő 1. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!