Dalot: Élnek a remények a visszavágóra

Diogo Dalot elszánt és pozitív a szerda esti, Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzés után.


A Vörös Ördögök egy Luis Suarez által fejelt, majd a VAR által megítélt szerencsétlen Luke Shaw öngól következtében hátrányból várhatják majd a jövő heti visszavágót.

 

A csalódást keltő eredmény ellenére Ole Gunnar Solskjaer legénysége bátor produkcióval rukkolt elő a norvég szakember első, véglegesített menedzserként lejátszott nemzetközi kupamérkőzésén.

 

Dalot, aki Luke Shawt támogatta a bal szélen a mérkőzés nagy részében, mielőtt Jesse Lingard állt volna be a helyére, a MUTV-nek pozitívan nyilatkozott csapata elődöntőbe való továbbjutási esélyeit illetően.

 

"Szerintem mindenkinek megmutattuk, hogy képesek vagyunk jobb eredményt elérni és gólhelyzeteket teremteni" - kezdte a 20 éves játékos.

 

"Még minden nyílt a visszavágóra."

 

Diogo előtt adódott manchesteri szempontból a mérkőzés egyik legnagyobb lehetősége, amikor Marcus Rashford beadása az ő fejéről süvített a kapu mellé az első félidőben.

 

Bár elfogadja, hogy abban a pillanatban gólt kellett volna szereznie, a fiatal portugál úgy érzi, csapata fel tudta venni a kesztyűt ellenfelével és megcsillantották tudásukat.

 

 

"Hibáztathatom magamat azért, hogy nem sikerült gólt szereznem, de tovább kell lépnem, mert mindenkivel előfordul, hogy kihagy helyzetet" - tette hozzá.

 

"Minden tőlem telhetőt megfogok tenni azért, hogy legközelebb gólt tudjak szerezni, de ahogy mondtam, nem csak az én kihagyott helyzetemről szól minden - a mérkőzésen történtek és az, ahogyan játszottunk, sokkal fontosabbak."

 

"Szerintem az első pár percben kissé zavarodottak voltunk, de aztán belerázódtunk a mérkőzés ritmusába és sikerült úgy játszanunk, ahogyan az elvárható tőlünk - magasan letámadtunk, minden erőnkkel a labda megszerzésére koncentráltunk, majd megpróbáltuk az ő térfelükön tartani a labdát és helyzeteket kidolgozni. Ezek sikerültek is, de sajnos a gól elmaradt."

 

A szombati, West Ham United elleni bajnokit követően kedden este a Nou Campba látogat majd a United a negyeddöntő visszavágójára, Diogo pedig úgy érzi, számos okuk lesz az optimizmusra a katalán fővárosban is.

 

"Szerintem mindenkinek sikerült megmutatnunk, hogy nem szenvedünk vereséget bármilyen eredménnyel."

 

"Mi vagyunk a Man United. Ezzel a klubbal bármi lehetséges."

 

"Csak két gólt kell szereznünk - ezzel az érzéssel és jó vibrálással szeretnénk hozzájuk látogatni és kivívni a továbbjutást a következő körbe."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!