Hajsza az új csapatkapitányért

Ole Gunnar Solskjaer szerint számtalan játékosa alkalmas lehet arra, hogy a következő szezontól betöltse a Manchester United csapatkapitányi tisztségét.


A norvég menedzser pénteki sajtótájékoztatója keretében megerősítette, hogy új kapitányt kell találnia csapatán belül, miután Antonio Valencia 10 évnyi szolgálatot követően a nyáron elhagyja az Old Traffordot.

 

Az ecuadori bekket ebben a szezonban már számtalan sérülés hátráltatta, így idén Ashley Young, David de Gea, Paul Pogba és Chris Smalling is viselhette már a kapitányi karszalagot. Solskjaer elmondása szerint számtalan olyan alternatíva van csapatán belül, aki a kritériumoknak megfelelve betöltheti a korábbi Wigan játékos távozásával keletkező űrt.

 

"Majd meglátjuk, hogy ki lesz az új kapitány a következő szezonban, az én fejemben ugyanis számos játékos felmerül, aki ezt a pozíciót betölthetné" - kezdte.

 

"Volt Antonio, aki a nyáron távozik. Mellette pedig Ashley, David, Paul és Chris is betöltötte ezt a pozíciót, szóval vannak olyan játékosaink, akik kapitányok lehetnek a pályán."

 

"Nekünk csak el kell döntenünk, hogy ki a klub csapatkapitánya. Ki lesz a hang a pályán és azon kívül."

 

 

A nemrég véglegesen kinevezett szakember arról is beszélt, milyen tulajdonságokat vár el egy kapitánytól, és milyen felelősséggel jár az, hogy valaki a klub egyik legfontosabb reprezentánsa a pályán és azon túl is.

 

"Vannak bizonyos kritériumok" - tette hozzá.

 

"Nekik olyasvalakinek kell lenniük, akikre felnézhetnek a társak, megfelelően viselkednek, emellett pedig emberileg és szakmailag is minőséget képviselnek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!