Utazó keret a Barcelona meccsre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer 22 fős kerettel utazik Barcelonába a kedd esti, Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóra.


A Vörös Ördögök a múlt héten 1-0-s vereséget szenvedtek az Old Traffordon, így hétfőn reggel azzal az elhatározással indulhattak útnak Katalóniába, hogy újabb fordításra lesz szükségük a legrangosabb európai kupasorozatban ahhoz, hogy az elődöntőben is érdekeltek legyenek.

 

Solskjaer egy bővebb keretet jelölt ki az útra, amelyben helyet kapott Matteo Darmian, Nemanja Matic és Alexis Sanchez is, annak ellenére, hogy sérülés miatt az utóbbi mérkőzéseket kihagyni kényszerültek.

 

 

Luke Shaw is az utazó játékosok között van, annak ellenére, hogy a spanyol listavezető ellen múlt szerdán összeszedett sárga lapja után eltiltását tölti majd a második felvonás során.

 

Utazó keret: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Diogo Dalot, Matteo Darmian, Ashley Young, Phil Jones, Victor Lindelof, Marcos Rojo, Chris Smalling, Luke Shaw, Fred, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata, Anthony Martial, Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Marcus Rashford.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Barcelona - Manchester United

Bajnokok Ligája negyeddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!