A Barca 100 milliót kínálhat Rashfordért

A legfrissebb értesülések szerint a katalán klub a nyár folyamán 100 millió fontos ajánlatot készül tenni a fiatal támadóért.


A Barcelona a múlt szerdán 1-0-s győzelmet aratott az Old Traffordon. A United csapatában pedig Marcus Rashford is pályára lépett, aki a spanyol csapat fő célpontja lehet a következő átigazolási időszakban.

 

Rashfordnak még egy éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, viszont a klubnak van opciós joga további egy évvel meghosszabbítani azt. A hírek szerint viszont a Vörös Ördögök és az angol játékos között már folynak a tárgyalások az új szerződésről.

 

A Barcelona csupán abban reménykedhet, hogy a két félnek nem sikerül dűlőre jutni, hiszen ellenkező esetben nem valószínű, hogy a saját nevelés távozna a Unitedtől. A pletykák arról is szólnak, hogy a Barca riválisa, a Real Madrid is szemet vetett a tehetségre.

 

 

A United állítólag heti 300 ezres fizetést fog kínálni a játékosnak, aki az újonnan kinevezett Ole Gunnar Solskjaer egyik legfontosabb láncszeme a csapatnál.

 

A pletykáknak azért is lehet valóságalapjuk, hiszen az egykori Liverpool játékos, Philippe Coutinho a nyár folyamán nagy eséllyel távozni fog a csapattól, hiszen Ernesto Valverde nincs túlságosan elragadtatva a brazil eddigi teljesítményével.


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!