Solskjaer nem gondol az Európa-ligára

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer továbbra is hisz benne, hogy csapata képes lehet magát kvalifikálni a Bajnokok Ligája következő kiírásába is.


A Manchester City elleni, sokba kerülő 2-0-s vereséget követően 3 fordulóval a végelszámolás előtt a Vörös Ördögök továbbra is a hatodik pozícióban állnak a bajnoki tabellán. Azonban az Arsenal tegnap esti, Wolves elleni 3-1-es veresége, illetve a Chelsea hétfői Burnley elleni 2-2-es döntetlenje értelmében a Unitednek még mindig van némi esélye arra, hogy kivívják a top 4-be való bekerülést.

 

Ole legénysége egy vasárnapi Chelsea elleni győzelemmel pontszámban beérhetné a Kékeket, még ha a londoniak gólaránya 8 góllal jobb is, és lőtávolon belül van az Arsenal is, amely szintén aznap a Leicester City vendége lesz.

 

"Vasárnap több minőségre lesz szükségünk és ha megnyerjük azt a mérkőzést, akkor még lesz két mérkőzésünk arra, hogy kivívjuk a Bajnokok Ligájában való szereplést" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Természetesen ott akarunk lenni a legjobb négyben. Nem tervezem még azt, hogy csütörtök esténként lenne jelenésünk az európai kupaporondon. Biztosra kell mennünk vasárnap azt illetően, hogy legyen még esélyünk tenni ez ellen."

 

"Három mérkőzésre vagyunk a szezon végétől és csak három pont választ el minket a legjobb négytől úgy, hogy hónapokkal ezelőtt senki egy szemernyi esélyt se adott volna nekünk erre."

 

"Valószínűleg ez látszik most meg a játékosokon is. Most az az én feladatom, hogy megtaláljam, ki eléggé önfeláldozó ahhoz, hogy itt lehessen."

 

 

Egy másik, a MUTV számára adott interjúja során Solskjaer arra biztatta a szurkolókat, hogy ismételten álljanak a csapat mögé, amikor Maurizio Sarri tanítványai lesznek a vendégeik.

 

"Vasárnap kulcsfontosságú mérkőzést játszunk. Aznap olyan esemény lesz, amelyre nagyon készen kell állnunk. Nem csak a játékosoknak, de a közönségünknek is."

 

"Természetesen elemeztük a játékukat. Reméljük, hogy vasárnap ugyanilyen hozzáállást tudunk tanúsítani, a kapu előtt minőségibb befejezésekkel."

 

"Szerezzük meg azt a győzelmet, amelyre mindenki áhítozik, amelyet a szurkolók és a játékosok is megérdemelnének, mert mindenki hihetetlen munkát végzett azért, hogy három fordulóval a bajnokság vége előtt még esélyünk legyen a legjobb 4 közé jutni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!