Csapathírek a Chelsea meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Ander Herrera vasárnap bevethető lehet a Chelsea elleni bajnoki rangadón.


A spanyol válogatott középpályás a United összes áprilisi összecsapásáról hiányzott térdín problémái okán, utoljára a Watford elleni 2-1-re megnyert bajnokin számíthatott rá menedzsere.

 

A következő szezon szempontjából sorsdöntőnek minősülő Chelsea elleni mérkőzést megelőzően azonban most a várható visszatéréséről adhatott hírt Solskjaer.

 

"Három mérkőzés van hátra a szezonból, Ander pedig már edzésben van és lelkes" - kezdte Ole hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatója keretében.

 

"Valószínűleg bevetésre kerül majd. Szerintem elég jó edzettségi állapotban van ahhoz, hogy vasárnap pályára léphessen. Nem tudom garantálni, mert addig még két nap van, de az elmúlt két napban már edzett."

 

Herrera visszatérése nagy lökést adhat a Vörös Ördögöknek a londoni Kékek ellen - akiknek a két csapat legutóbbi találkozója, a februári 2-0-ra idegenben megnyert FA-kupa összecsapás alkalmával be is köszönt.

 

 

Ole pénteken reggel egy másik spanyol játékosa kapcsán is sok kérdést kapott, amelyek azzal voltak kapcsolatosak, hogy kihagyja-e csapatából vasárnap David de Gea-t.

 

"Nem, egyáltalán nem" - válaszolta határozottan.

 

"Bízom Davidban, és számomra ő a United utolsó hat-hét évének legjobb játékosa. Hihetetlenül kimagasló szinten teljesít, az pedig egy futballista karrierének része, hogy néha hullámvölgybe kerül. David rendben lesz, nem aggódom."

 

Míg De Gea így minden bizonnyal ott lesz a United kezdőjében, egy csapattársa részvétele bizonytalan jelen pillanatban, Scott McTominay ugyanis nem véletlenül hagyta ki a szerdai Manchester City elleni bajnokit se.

 

"Scott szerdán reggel nem ment át az erőnléti teszten, úgyhogy ma [péntek] egy újabb vár rá, amelyből valószínűleg kiderül majd, hogy bevethetem-e" - mondta Solskjaer a MUTV-nek.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!