Bailly térdsérülést szenvedett

A Manchester United részéről hivatalosan megerősítették, hogy Eric Bailly jobb térdében középszalag sérülést szenvedett a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki rangadón az Old Traffordon.


Problémája értelmében az elefántcsontparti bekk ebben a szezonban már nem állhat a Vörös Ördögök rendelkezésére, így kihagyni kényszerül a hátralévő Huddersfield Town és Cardiff City elleni bajnoki mérkőzéseket is.

 

Emellett Bailly így lemarad az Afrikai Nemzetek Kupájáról is, amely az eddigi legtöbb, 24 csapat részvételével kerül majd megrendezésre a nyár folyamán Egyiptomban. A története során először nem januárban, hanem az európai bajnokságok nyári szünetében megrendezésre kerülő torna június 21. és július 19. között zajlik majd.

 

 

Bailly abban reménykedett, hogy hazája színeiben pályára léphet majd legalább a Dél-Afrika, Marokkó és Namíbia elleni csoportmérkőzéseken, térdsérülése azonban ebben biztosan megakadályozza majd.

 

Ole Gunnar Solskjaernak is főhet majd a feje a korábbi Villarreal játékos kiválása okán, középhátvéd poszton ugyanis nem áll csapata valami fényesen a Huddersfield Town elleni vasárnapi mérkőzés előtt.

 

A Chelsea elleni derbit erőnléti problémák miatt Phil Jones és Chris Smalling is kihagyni kényszerült, és mivel Bailly most kidőlt, ezért csak Victor Lindelöf és Marcos Rojo áll rendelkezésre a védelem tengelyében.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!