A Palace duójával erősítene a United

A nyár folyamán a Manchester United kivetheti a hálóját a Crystal Palace két védőjére.


Ole Gunnar Solskjaer az idei átigazolási időszakban mindenképp szeretné erősíteni a védelmét, amelyre Aaron Wan-Bissaka és Patrick Van Aanholt remek opció lehet.

 

A 21 éves Wan-Bissaka több nagyobb klub érdeklődését is felkeltette, köztük a Manchester Unitedét is, akiknek az egyik fő célpontjuk lehet a nyáron.

 

A fiatal védő az idény végén távozó Antonio Valenciát pótolhatja a klubnál.

 

Annak ellenére, hogy tavaly nyáron Diogo Dalot már a csapathoz érkezett, az edzői stáb tovább szeretné erősíteni a védelem jobb szárnyát, ahol csupán Ashley Young az egyetlen opció.

 

A fiatal tehetség mellett a United a holland Van Aanholtra is kivetheti a hálóját, aki a védelem bal szélén játszik.

 

 

Bár Luke Shaw remek idényt futott, ráadásul az Év Játékosa is lett a csapatnál, Solskjaer szeretne egy tapasztalt védőt is igazolni a védelem bal felére, hogy ezzel is bővüljenek az opciói.

 

A 28 éves védőnek még két év maradt hátra a jelenlegi szerződéséből, és a remek teljesítményének köszönhetően több csapat érdeklődését is felkeltette.

 

A holland játékos két éve igazolt a Crystal Palace-hoz a Sunderland csapatából, és 40 mérkőzés alatt 4 gólt szerzett a csapatnak.

 

Van Aanholt valószínűleg azért kelthette fel Solskjaer érdeklődését, mert remekül lép fel a támadásokkal, és a Unitednek hasonló karakterekre lesz szüksége, ha a jövőben támadóbb szellemben kíván focizni.

 

A szóban forgó két játékost viszont nem lesz egyszerű megszerezni, hiszen Wan-Bissakáért több PL csapat is versenyben van, Van Aanholtot pedig a Juventus és a Roma is figyeli.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!