Ole felfedte az igazolási terveket

Ole Gunnar Solskjaer szerint a Manchester United mindegyik nyári igazolásának illeszkednie kell a klub kultúrájához és történelméhez.


Múlt vasárnap egy Cardiff City ellen 2-0-s vereséggel ért véget a Vörös Ördögök pocsékul sikerült szezonja, amely értelmében a bajnok Manchester City mögött 32 pontos hátránnyal a 6. helyen végeztek a bajnokságban.

 

Az elmúlt 28 év legrosszabb szezonrajtját produkáló José Mourinho decemberi menesztését követően Ole Gunnar Solskjaerral a kormánynál sikerült kikecmeregnie a csapatnak a gödörből, de márciustól ismét lejtmenetbe kapcsoltak, amely keretében minden sorozatot figyelembe véve utolsó 12 mérkőzésükből csak kettőn tudtak nyerni.

 

Solskjaer egyértelműen a klub legfontosabb nyarára készülhet most mióta Sir Alex Ferguson visszavonult, amely kapcsán elárulta, aktívan figyeli az átigazolási piacot olyan játékosok után kutatva, akik megfelelnek a klub tradícióinak.

 

"Bizonyos típusú hozzáállással kell rendelkezned ahhoz, hogy a Manchester United játékosa lehessél" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Megfelelő kvalitásokat kell felmutatnod, a szurkolóink pedig izgalmas játékosokat szeretnek látni."

 

"Természetesen mi is szeretnénk izgalmunkban felpattanni a székünkből. Olyan védőket akarunk a pályán látni, akik úgy védekeznek, mintha az életük múlna rajta, ez a legfontosabb."

 

"Megpróbáljuk a játékosainkat és a srácainkat remek emberré is faragni. A véleményem szerint a legjobb játékosok mindig a legjobb emberek is voltak egyben."

 

"Ez mindig a kultúránk része volt. Szükség van erre a munkamorálra, ehhez pedig figyeljük a piacot, hogy megtaláljuk a megfelelő játékosokat."

 

Solskjaer megbízott menedzserként 19 mérkőzésből 14 alkalommal tudott győztes csapat vezére lenni, de márciusi véglegesítését követően 180 fokos fordulat állt be az eredmények tekintetében. A korábbi Molde és Cardiff edző a szurkolók türelmét kéri és ígéri, hogy a lehető legtöbbet kifogja hozni magából és a csapatából ahhoz, hogy visszahozza a klub életébe a korábbi diadalokkal teli időszakot.

 

 

"Nagyon izgatott vagyok az egész projekt kapcsán" - tette hozzá Ole.

 

"Tisztában vagyok vele, hogy nagy felelősséggel jár ezt a klubot irányítani. Ez egy hatalmas felelősség, de az egyetlen dolog, amit ígérhetek, hogy minden tőlem telhetőt megfogok ezért tenni."

 

"Támogassátok a csapatot ugyanúgy, ahogyan eddig tettétek. Higgyetek benne, hogy amikor visszatérünk oda, mindent a helyére teszünk azért, hogy ott legyünk, ahova valók vagyunk. A következő szezont újult erővel fogjuk megkezdeni és már alig várjuk, hogy elkezdődjön."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!